Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaaudia26

Mój mąż mnie bije.

Polecane posty

Gość Klaaudia26

Witam. Chciałabym podzielić się z Wami moim problemem. Bardzo mi wstyd, ale muszę się w końcu komuś wygadać. Mój mąż mnie bije. Jesteśmy małżeństwem 5lat, było naprawdę wspaniale, ale od roku wszystko się psuje. Szarpie, bije mnie o każdą błahostkę, zawsze był zazdrosny, ale teraz jest już to nie do wytrzymania. Nie daję mu najmniejszych powodów do zazdrości. Przez niego ograniczyłam nawet kontakty z rodziną. Teraz to widzę powoli mnie od nich odsuwał. Nie wiem jak nam pomóc, kocham go i nie chce go zostawić. Po ostatniej awanturze trochę się przełamałam powiedziałam, że wszystko nagrałam i zaniosę to do jego pracy. Trochę się zmieniło próbuję nad sobą panować, przeprasza, nie wiem tylko jak długo tak będzie. To nagranie to ostateczność. Nie chcę mu niszczyć kariery i tego na co ciężko pracował bardzo długo. Może to przez różnicę wieku ja mam 26lat, a on 38lat. Nie wiem już sama nie wiem co robić, do kogo udać się po pomoc. Źle mi z tym. Chcę tylko żeby było normalnie.

Gość gość
facet który bije kobietę to nie facet. trzeba było uciekać jak leciały wyzwiska bo tak się pewnie zaczęło, uderzył raz to uderzy kolejny raz

Gość gość
A jak mu się oddajesz to nie bije? nie stosuje przemocy? Nie pytam złośliwie

Gość Klaaudia26
Właśnie on zawsze lubił przemoc w łóżku, ale było to tylko w łóżku.

Gość gość
I jak tak możesz? Ja bym swojego wyprala po mordzie za coś takiego, oddaj mu. i zakończ to mówiąc ze idziesz na policje zobaczymy jak zareaguje. Jesteś moją imienniczka, mój mąż tyle samo lat starszy :) i ma imię na A.

Gość Klaaudia26
Jak ja go uderzę to on tylko się śmieje. Nie chce go zostawić, bo oprócz tego jest naprawdę wspaniałym człowiekiem. Nie pójdę na policję, bo zniszczyłabym jego wizerunek, mógłby nawet stracić prawo do wykonywania zawodu. Nie trzymają mnie przy nim pieniądze, bo dobrze zarabiam, nie jestem jego utrzymanką, po prostu go kocham i chciałabym tylko żeby się zmienił.

Gość gość
Ale pustak

Gość gość
Terapia a jak nie to papa

Gość gość
Ale ściema. Facet jak bije to zawsze mówi za co, nie ważne czy ma rację czy nie ale zawsze podaje jakiś powód. Twój nie mówi dlaczego?

Gość gość
Jeśli nie chcesz go zostawiać to będzie Cię dalej lał. Ja bym odeszła .

Gość gość
Dokładnie bo coś mi się tu nie zgadza w tym opisie autorki

Gość Klaaudia26
Zaproponowałam mu terapię, ale powiedział, że nie mamy się z czego leczyć. Mąż najczęściej mnie uderzy jak jest zły i zdenerwowany po pracy i tym najczęściej to tłumaczy.

Gość gość
A co nas to obchodzi to miej sobie takiego męża obojętne mi to. Ważne ze się kochacie. ....

Gość gość
Nie daj się odizolować od rodziny, bo po jakimś czasie cię zgnoi jeśli jest sadystą, a ty masochistką. Stąd to sadomaso w łóżku.

Gość gość
PROWO.

Gość gość
Nie wiem po co siedzicie na kafe i odpowiadacie skoro wszystko to dla was prowo i ściema. Najlepiej pogadać o pierdołach lub o urodzie i jaki kolor majtek do tego wybrać. A ty autorko jak chcesz pogadać to napisz do mnie na email grazyna.wroblewska55@onet.com

Gość Klaaudia26
ma bardzo twardego penisa , którym bije mnie po twarzy i dość mocno wpycha mi go do moich ust aż obruszył mi nową dopiero co zrobioną koronkę