Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onna29

Powiedzieć czy nie?

Polecane posty

Od blisko 2 lat jestem szczęśliwą mężatka - nasz staż ogólnie jest o wiele dłuższy. Jak w każdym związku miewaliśmy wzloty i upadki - ale ogólnie tworzymy bardzo zgraną i dobraną parę. Zdarzyło nam się gdybać na różne tematy i oboje wiedzieliśmy od zawsze , że nigdy nie wybaczylibyśmy sobie zdrady. Pomimo, że zawsze byłam święcie przekonana, że nie umiałabym zdradzić - stało się i zdradziłam go. Co więcej przez kilka tygodni nowy facet kompletnie zawrócił mi w głowie do tego stopnia, że rozważałam czy nie powiedzieć o tym mężowi i wziąć rozwód ale wiedziałam, że ten romans się skonczy. Moj nowy kolega był dla mnie ideałem dosłownie - przystojny, z klasą, poczuciem humoru a w dodatku okazał się tak dobrym kochankiem (pod każdym względem!) Jednak romans się skończył tak jak czułam - to raczej nie jest typ faceta, który się zwiąże i zamknęłam ten etap. Znów wiem , że mój mąż to ten jedyny i że zrobiłam źle ale... żałuje i nie żałuje jednocześnie to mam momentami ogromne wyrzuty sumienia i walczę ze sobą czy powiedzieć o tym wszystkim meżowi - zasługuj na prawdę ale nie wiem czy mi wybaczy czy zachować to w tajemnicy. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
jesli go kochasz nie mow mu. zrob wszystko zeby mu to wynagrodzic. po co masz go ranic skoro chcesz z nim byc