Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kociak

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko odnośnie kota. Kocham zwierzęta a ostatnio przybłędał się do mnie kocur. Śpi u mnie całymi dniami, leży mi na kolanach, kochaniutki, mruczy. Kupiłam mu jedzonko, które smacznie je i codziennie rano przychodzi i miałczy, i o nie prosi- wiec sadze, że mu smakuje :-D I teraz odnośnie jedzonka - kupuje mu sucha i mokra karmę - zauważyłam, że whiskas smakuje mu najbardziej ale może polecacie jakieś inne dobre karmy( słyszałam, że kit kat jest do d**y) i teraz tak, czy jedzonko może być trzymane a dworze ? Wiadomo pada teraz, włożyłam mu miseczki pod schody i na tą taką deskę, wiec kociamber może wejść i sobie Zjeść tak ze nie ma mokrego jedzonka. I czy mogę tak trzymać cały dzień jego mokre i suche jedzonko na dworze ? Nie chce go wpuszczać do domu, bo to jednak taka "przybłęda" spędza u mnie dużo czasu ale wiadomo, No chyba każdy rozumie :) co z tym jedzonkiem ? Nie chce żeby miał niedobre aby się zatruł czy coś :(

Gość gość
mokre raczej nie powinno cały dzień stać, suche jest ok

Gość gość
A mokre jak długo ? :) Bo suche stoi :) A mokre on je podjada co 3-4 godzinki :-)

Gość gość
tak dwa razy dziennie zmieniaj przynajmniej:)