Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzy miesiace przed slubem, a ja juz wiem ze chce sie wycofac

Polecane posty

Gość taki jeden facet 33
gość dziś Taka osoba nie jest ogólnie"zła" tylko będzie zła dla osoby o konserwatywnych poglądach. Punkt widzenia zalezy od siedzenia. Dlatego tak wazne jest dobrać się w tak istotnych kwestiach jak swiatopogląd ,a w tym kwestie seksualne.

Gość Gośćnastówę
Powinieneś się cieszyć że doświadczona to i loda dobrze zrobi wypnie ci się kiedy będziesz chciał będzie uległa i co najważniejsze mnjejsza szansa że przypnie ci rogi bo już nie ciekawi ja jak to jest z innymi bo kilku miała i już wie zawsze najlepiej będzie jej z tym którego kocha więc jak będziesz o nią dbał to nigdy cię nie zdradzi a co było a nie jest nie piszę się w rejestr

Gość gość
Gośćnastówę dziś Autor: Byc moze masz racje, w kazdym razie dla mnie to o czym mowisz nie ma teraz jakiejs wielkiej wartosci i sensu. Bo czulbym sie z tym zle, teraz po rozstaniu z nia czuje sie znacznie lepiej. I tak jak ktos tam mowi to nie znaczy ze moze byc zla. Po prostu dla mnie jest to ktos nie do zaakceptowania i tyle

Gość Gośćnastówę
Z mojego przykładu podam ci powód dlaczego jesteś w błędzie . Pierwszą poważną miłość przeżyłem w wieku 18 lat ona miała 16 i byłem jej trzecim ona pierwszą trwało to trzy lata bardzo mnie kochała i chciała kontrolować mnie całkowicie czego ja nie mogłem zdzierżyć i się rozleciało potem w wieku 22 lat miałem 17 latke dziewicę która po trzech miesiącach zaszła w ciążę i w wieku 23 lat zostałem ojcem po roku odeszła bo nie pasowało jej siedzenie z dzieckiem i przy okazji dowiedziałem się że moja narzeczona miała chłopaka ze szkoły zaocznej do której chodziła po ciąży długo byłem sam życie kawalera mi odpowiadało seks bez zobowiązań czy też z prostytutkami no i tak z około 50 lasek przez 6 lat zaliczyłem w wieku 30 zaczolem związek z 19 latka która jak mi sama się przyznała miała ok 10 facetów z czego 4 stałych jesteśmy ponad dwa lata i będziemy w przyszłym roku brać ślub syna mam 9 letniego jej to nie przeszkadza i nawet pomaga wychowywać jej rodzice zamożni też nie mają nic przeciwko bo mamy swój dom i mam firmę budowlaną i od holery ziemi po dziadkach tak więc pierdolić dziewicę bo do tego są

Gość gość
Gośćnastówę dziś x :D :D :D Autor: Ty i ja mamy inne podejscie do zycia. I szukamy zupelnie kogos innego. Powodzenia

Gość Gośćnastówę
Z dziewicą masz 99 procent szans że cię zdradzi prędzej czy później a z twoim podejściem to po ty się załamiesz , prędzej czy później będzie chciała zobaczyć jakbto jest z innym mężczyzną a tego jej TY nie zapewnisz więc lepsza doświadczona i mniej ciekawska niż dziewica

Gość gość
Gośćnastówę dziś x Autor: byc moze masz racje, ale na razie daje sobie z tym spokoj, wkrotce wyjezdzam, moze calkowicie wyprowadze sie z Polski. Bede tu czasem pisal jak mi sie zyje. Dzieki za ten glos.

Gość gość
Uciekaj od niej. Nie poradzisz sobie z tym. Poważnie. Będziesz się coraz bardziej męczył, będzie to twoja obsesja na granicy obłędu. Teraz już dziewica ci się nie należy, ale znajdź sobie kobietę, która bardziej się szanowała. Wiem, co mówię.

Gość gość
Teraz już dziewica ci się nie należy, ale znajdź sobie kobietę, która bardziej się szanowała. Wiem, co mówi x x x Autor: Czemu? Nie mialem z nia seksu. Wiec nadal mi sie nalezy. Juz od niej ucieklem wiec OK. Miesiac temu. Teraz po prostu pisze moje odczucia po zerwaniu. Dalej napisz jak mi poszlo w zyciu i czy byla to dobra decyzja czy kogos poznalem itd

Gość taki jeden facet 33
Gośćnastówę dziś przestań już wciskać innym swój światopogląd. Piszesz o jakiejś patologii i dajesz to za przykład innym ,że 99% dziewic takie jest ..ska niby wiesz o kazdej ? na przykładzie 2 ? 3? słabe to jest

Gość Gośćnastówę
Zmienisz zdanie jak zobaczysz że szukanie dziewicy to jak szukanie igły w stogu siana od kiedy rodzice pozwalają dzieciom siedzieć pół dnia przed netem to co druga 14 latka nie jest dziewicą teszta traci niedługo po 15 roku życia czyli gdy prawnie prokurator ściąga pas cnoty i zostają tylko brzydkie grube i upośledzone

Gość Gośćnastówę
Te 99 procent to miałem na myśli takie które budzą zainteresowanie mężczyzn bo brzydkie grube i upośledzone nie zdradzają i od/jeb się mogę sobie pisać co mi się podoba gnomie

Gość gość
Autor: Wiem ze Gośćnastówę moze miec troche racji, ale wydaje mi sie ze obraca sie on w specyfinczym srodowisku. Ja tez obracam sie w specyficznym srodowisku gdzie pewne zachowania sa promowane inne nie. Ale wiem ze zycie moze okazac sie rozne. Wiec to co mowi nie koniecznie jest nieprawda. taki jeden facet 33 - mysle ze jak dziewczyna celowo trzyma dziewictwo to czeka na milosc, moga byc inne powody. A te dziewice co czekaja aby sie puscic to tak jakby nie biore takcih osob pod uwage. Zreszta wiele widac po zachowaniu czlowieka. Dzieki za komentarze

Gość gość
Zresztą braki jeden gnom nie powinien się wypowiadać na takie tematy skoro niema żadnego doświadczenia z kobietami prócz Renatki

Gość gość
Ciagle tylko piszecie o tych dziewicach i dziewicach ,to co kazda dziewczyna na ulicy, lub co druga jest dziewica ,a po czym autorze poznasz ze ta i ta kobieta jest dziewica,po tym niby ze niebedzie chciala z toba seksu uprawiac. Jestem dziewica i zaden mnie niechce, chcial tylko moze 1,ale za to ja go nie chcialam .wiec to nie jest tak latwo sie od razu dobrac ,dopasowac a 50letnia dziewica nie zamierzam zostac, bo zaden z facetow nie nadaje sie do zwiazku ,zycia, wedlug moich wymagan.Wiec co, mam dziewictwo stracic z 1 lepszym?

Gość taki jeden facet 33
Po prostu Gośćnastówę dziś jesteś z zupełnie innej bajki niż autor tematu i twoje rady akurat średnio pasują do niego. On ma inna wrażliwosć i wizję zycia ty inna co nie znaczy ,że lepszą. Jeżeli autor tematu miał by się tylko wyzbyć kompleksów i chciał być roochaczem to by już wyroochał tą dziewczynę i zostawił ,ale jednak on chciał ślubu i po ślubie..więc niech szuka sobie kobiety z jego bajki. bo jak widać spróbował być z kimś " na siłę" i nie wyszło.

Gość Gośćnastówę
Po zatym autor młody źrubek i jeszcze pozna życie i zobaczy że lepiej wziąć co los da jak jest dobra i ułożona niż na siłę szukać jakieś pseudo uchowanej dziewicy

Gość gość
więc niech szuka sobie kobiety z jego bajki. bo jak widać spróbował być z kimś " na siłę" i nie wyszło. x Autor: Dokladnie! Czytasz w mocih myslach. Po prostu ja i ona bylismy z innych swiatow i zupelnie nie wyszlo

Gość gość
gość dziś x x Autor Nie bardzo rozumiem co konkretnie chcesz powiedziec. Ale dowiem sie poprzez rozmowe. Zreszta takie rzeczy wychodza na jaw jak sklamie ze jest dziewica to to wychodzi bo w koncu ktos zacznei gadac. x .Wiec co, mam dziewictwo stracic z 1 lepszym? x Nie rozumiem. Przeciez ja do niczego takiego nie namawiam :/

Gość tak jeden facet 33
Gośćnastówę dziś To nie chodzi o to ,żeby szukał na siłę dziewicy i za samo miano bycia dziewicą nosił ją na rękach tylko chodzi o to ,zęby się czuł z daną kobietą dobrze ,a z tą co miała 6ciu się czuł źle pomimo ,że spróbował. Teraz niech spróbuje z "dziewicą" i zobaczy jak to jest z tym ,że tutaj nie chodzi o sam fakt bycia dziewicą tylko o styl bardziej "dziewicy" i czekania do ślubu Bo to ,że laska miała 2 , 5 czy 40 facetów to jest efekt tego jaka jest/była i myślę ,że tutaj jest pies pogrzebany. Jak widać zycie jest różnorodne i niema recepty na szczęście z cyklu ..rób tak ziomuś ,a będzie dobrze ... NIE !! każdy ma swój los

Gość gość
Bo to ,że laska miała 2 , 5 czy 40 facetów to jest efekt tego jaka jest/była i myślę ,że tutaj jest pies pogrzebany. Jak widać zycie jest różnorodne i niema recepty na szczęście z cyklu ..rób tak ziomuś ,a będzie dobrze ... NIE !! każdy ma swój los x Autor: Kurcze, dokladnie czytasz w moich myslach. Widac ze jestes madrym gosciem. Dziekuje Ci za ten komentarz. O to mi chodzi chce zobaczyc jak bede sie czul z inna i napisze tutaj moje obserwacje. A charakter powoduje jakie decyzje podejmujemy twoje czyny okreslaja to kim jestes i tyle

Gość Gośćnastówę
A czy ty uważasz że kobiety same będą do cb lgnąć i to dziewicę akurat, oj żebyś się nie przeliczył i został sam jak ten emo cwel od dziewic z kafe

Gość gość
A czy ty uważasz że kobiety same będą do cb lgnąć i to dziewicę akurat, x Autor: Tu masz racje, to jest cos czego nie moge byc pewin i jednoczesnie to oznacza ze mam zaakceptowac cos z czym bede sie meczyc? x oj żebyś się nie przeliczył i został sam jak ten emo cwel od dziewic z kafe x

Gość gość
14;15 Pieprzenie ,same czyny czlowieka nie okreslaja.jeszcze sie nie raz przejedziesz, bo bedziesz myslal ach czysta ,porzadna to dobry towar .taka dziewica dopiero bedzie chciala sie wiecej puszczac ,niz taka, co juz sie ******* z pol miastem. Na nic nie masz gwarancji, w zyciu.Choc nie powiem,czyny i to co robimy, zmienia czlowieka ale to juz inna bajka...

Gość gość
dziś x AUTOR:byc moze..... a masz jakies zle doswiadczenia z dziewicami? zdradzaly?

Gość gość
14;46Czlowiek jest tylko czlowiekiem i wiesz nawet to, ze kobieta jest dziewica nic nieoznacza tak do konca. bo pokusy czlowieka sa silniejsze i przez pokuse ,moze cie ta dziewica tez zdradzic ,bo idealow nie ma, a mi sie wydaje ze ty szukasz idealu.Kazdy czlowiek ma jakies slabosci niedoskonalosci ,do czegos lub do kogos...

Gość gość
gość dziś x Autor: Dzieki, za ta opinie. Chociaz mam co do tego inne podejscie. Raczej pokusa naprawde testuje kim jestes. Kazdy z nas ma pokusy wielu ulega ale nieliczni sie nim opieraja i Ci naprawde sa tymi za ktorych sie podaja. A Ci ktorzy im ulegaja po prostu byli dorymi aktorami. Wiekoszosc ludzi to aktorzy, Twoi przyjaciele rodzina itd

Gość gość
15;06Wiec pokusie mozna ulec ,lecz nie trzeba wcale ulec. ale gdy pokusa jest tak silna, silniejsza od nas to ulegamy zdradom. niebyles w takiej sytuacji, wiec myslisz sobie ze pokusie latwo jest sie przeciwstawic, a to nieprawda .dlatego nawet najlepsza dziewica, moze tej pokusie ulec, bo niejest idealna dziewczyna i pokusa predzej czy pozniej zrobi swoje, a ty w tym momencie nazwiesz ja hipokrytka bo ulegla i zostawisz ,bo tak to sie zazwyczaj konczy.No dobrze ze jeszcze mamy mozg i czasem mozemy nad czyms zapanowac.

Gość gość
Autor: OK, jednak mysle inaczej. Mialem wielu dziedzinach zycia mase pokus. Jesli masz konkretnie sprecyzowana wizje zycia to mozesz nie martwic sie o takie poksy. Mowie z doswiadczenia

Gość gość
do autora: jestes piz'''da :D wal sobie konia dalej