Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rety

Dziwny Zakątek w Dziwnowie OPINIE

Polecane posty

Gość rety

Polecam - naprawdę warto zakotwiczyć w Dziwnym Zakątku w Dziwnowie na ul. Krzywej 4. Dawno nie spędziłam tak miło wakacji. Wokoło uśmiechnięte twarze. Nie trafił się żaden gbur. I to jest bardzo istotne. Może dlatego, że większość gości stanowili stali bywalcy i to oni nadawali miły ton. W parze z miłymi ludźmi współgrało otoczenie obiektu. W koło zieleń i kwiaty, piękny pawilon ogrodowy (dobry zarówno na niepogodę jak i nadmiar słońca), kilka stołów do biesiadowania, leżaki do leniuchowania a jaka kuchnia. Naprawdę wielka, ładne szafki i duży stół na kilkanaście osób. Przed kuchnią duży taras i też stoliki. Pokój mieliśmy oczywiście z łazienką, ładne nie poniszczone meble z pięknymi pościelami. I czego więcej oczekiwać. Tylko się bawić. Chętnie zostaniemy stałymi bywalcami tego przyjemnego zakątka.

Gość gość
Znalazłam ten Dziwny Zakątek na www.przymorzu.pl . Budynek wygląda urokliwie ale wygląda na cos z południa Europy. Czy to naprawde jest to o czym napisalas?

Gość rety
Tak to jest ten zakątek. Zwany także cichym oraz bezpiecznym. Cichym ponieważ główna ulica trochę jest zasłonięta (chociaż tak naprawdę to cichutko nie jest, można na ogródku imprezować całą noc). Bezpiecznym szczególnie dla dzieci. Pokoje na parterze to świetne rozwiązanie zarówno dla osób mających problemy z chodzeniem oraz dla tych, którzy lubią posiedzieć przy stoliku na zewnątrz a wieczorkiem gdy dziecko śpi można się rozmarzyć pod gwiazdami. A te pokoje na parterze to ktoś nazwał "te z dużym tarasem" ponieważ każdy ma bezpośrednie wyjście na zewnątrz i to z reguły bez jednego schodka. Na piętrach są spokojniejsze pokoje a ci mniej grzeczni mogą sobie schodzić na dół. Myślę, że masz teraz jakiś pogląd. Miłych wakacji.

Gość lusiamala
To było to czego było mi potrzeba. Pogoda dynamiczna ale ileż dzieciaki miały frajdy, że kopały sobie dołki na plaży, w sandałach wskakiwały w kałuże, grały na automatach i znowu plaża a potem my grilujemy a one biegają z rówieśnikami i wszystkim mordki się śmieją. Tak, nad Bałtykiem można cudnie spędzić czas. Dziwny Zakątek jest do tego świetną bazą. Pokój z łazienką na medal ale to tylko konieczne dodatki, chociaż przyjemne. To co nam potrzeba nad morzem to świeże powietrze i Dziwny Zakątek to umożliwia. Na tarasie przy kuchni są stoliki, pod namiotem i dalej obok pokoi na parterze, jest też miejsce do poleżenia. Będąc na miejscu nie trzeba siedzieć w pokoju. Brawo właściciele pensjonatu. Wy dbacie o nas my lubimy Was.