Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona się mną bawi ???

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie. Od pewnego czasu pracuje z nową koleżanką i od razu wpadła mi w oko gdy tylko ją zobaczyłem. Po pewnym czasie postanowiłem zaprosić ją na drinka ,ale niestety odmówiła twierdząc ,że nie może bo ma chłopaka. Przyjąłem to na klatę i postanowiłem rozmawiać z nią tak jak wcześniej ,ale już nic nie proponować,lecz od kilku dni ona ciągle się do mnie uśmiecha,chce bym jej pomagał, tam gdzie ja to i ona za mną... np taka sytuacja: Pracujemy razem ,a ona cały czas się na mnie patrzy i puszcza mi całusy,oczka itd. Nie rozumiem jej... Po pracy podszedłem i mówię : Co robisz w Weekend gdzie imprezujesz? a ona : Nie mogę powiedzieć , nie interesuj się i sobie poszła WTF Może jakaś kobieta mi napisze o co jej chodzi?? Bo nie nadążam

Gość gość
Olej.

Gość gość
Olej Rzepakowy

Gość gość
to sie jej zapytaj durniu, a nie pytasz obcych ludzi na forum o co jej chodzi, boze co za szczyle na tym forum:O

Gość gość
WKURZYLA SIE, albo sie toba bawi

Gość gość
Olej kretynkę.

Gość gość
Wy kobiety chyba wszystkie takie jesteście, że lubicie się nami bawić. . A facet to nie zabawka

Gość gość
Traktowałam facetów poważnie, dopóki nie poznałam ich prawdziwej natury. Teraz się nimi bawię albo olewam.