Gość gość Napisano Lipiec 9, 2017 Poznałam cudownego chłopaka, znamy się parę miesiecy. Ostatnio spotkałam sie z jego dwoma najlepszymi kumplami i .... myslalam ze zapadne sie pod ziemie. Są o wiele starsi od mojego chłopaka, starzy kawalerowie, widac że za kolnierz nie wylewają, cale twarze czerwone.Wyglądają jak menele. W dodatku zachowują się bardzo specyficznie. Ogolnie sa mili, ale jak na miescie sie z nimi spotkalismy myslalam, że zapadnę się pod ziemię, bo głupio sie zachowywali, krzyczeli. A moj chłopak niby kulturalny smial się. I w ogole moj chłopak jest zupełnie inny, nie wiem po co on zadaje się z takimi ludzmi. Mówi, że są dobrymi i wiernymi kumplami. Boje się, że on wcale nie jest taki za jakiego go miałam , skoro zadaje się z takimi ludźmi. I ogolnie wstyd mi za tych jego kumpli i nigdy nie chciałabym, aby moje koleżanki ich poznały, albo co gorsza, moi rodzice np: na jakiejś przyszłej uroczystosci, gdyby moj chlopak chciał ich zaprosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach