Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chodzący do kościoła to takie czereśniaki, cebule, ciepłe kluchy

Polecane posty

Gość gość

ble

Gość gość
prawdziwy facet powinien w tęczowym futerku i z gołymi pośladami jechać na platformie w paradzie klejów i linijek

Gość gość
Mój chodzi i nie jest i zapewniam Cię o tym że to prawda.

Gość gość
Ostatni raz w kościele byłem jak mnie chrzcili :)

Gość gość
Mój ma w biucu 45. Cm i chodzi. Jest samcem alfa (nie mylić z damskim bokserem)

Gość gość
gość dziś A następnym razem cię wniosą z pretensjami i z krzykiem bo ksiądz nie chce pochować jak dobrego chrześcijanina

Gość gość
A kiedy byłeś ostatni raz w kościele, autorze??:) choć raz, a może nigdy?:) ale poobraźac , to takie nęcące , choćby na koniec dnia.:)

Gość gość
gość dziś o to się nie muszę martwić bo ksiądz w parafii do której należę to spoko gościu np było parę takich sytuacji gdzie ludzie nie mieli pieniędzy na śluby lub pogrzeby to w kościele za darmo odprawił . Kupił sobie kiedyś auto nowe dowiedział się że rodzina z jego parafii nie ma czym córki na rehabilitacje wozić to im go oddał za friko a sam autobusami potem jeździł .

Gość gość
Wspaniały człowiek

Gość gość
gość 2017.07.09 jaka to parafia ???

Gość gość
Chadzam (nadal!) do kościoła, czasem czuję taką potrzebę. Potrzebę porozmawiania z Bogiem w tym miejscu właśnie. Czereśniak, cebula, ciepłe kluchy? Nazywajcie sobie mnie jak tylko chcecie, to moje życie i moje potrzeby. I nikomu nic do tego. Zajmijcie się swoim życiem, i Ty kobieto, i Ty mężczyzno. Czas płynie nieubłaganie, niestety dla każdego.

Gość gość
A ja zaczęłam chodzić regularnie, bo przedtem chodziłam rzadko. Jest za co dziękować Bogu, i jest o co poprosić. Jak nie dla siebie, to dla bliskich, przyjaciół, dla Polaków, dla Ojczyzny. Ja też Cię kocham autorze, jesteś moim bliźnim.

Bo mają zamiar dostąpić zbawienia i uratować swoje nieśmiertelne dusze przed wiekuistym potępieniem?