Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 urodziny szkoły TFLS

Polecane posty

Gość gość

Z okazji 25 urodzin szkoła TFLS przygotowała specjalna ofertę

Gość gość
TFLS ma fajną ofertę kurów. Zapisałam się na kurs wakacyjny. Byłam na lekcji próbnej - było bardzo sympatycznie. Lektor miły i widać, że ma duże doświadczenie.

Gość gość
jestem teraz na kursie w TFLS i powiem Wam, że naprawdę warto! Mam świetną lektorkę, która poświęca nam 100 % swojej uwagi!

Gość gość
Ja niedawno skończyłem kurs w TFLS. Byłem na IELTS. Oceniam szkołe bardzo pozytywnie. Zajęcia prowadzone są w małych grupach. Lektor z dużym doświadczeniem, zawsze ciekawie prowadził zajęcia. Dobra szkoła, polecam.

Gość gość
Bardzo fajne kursy mają w TFLS. Chodziłem tam całkiem niedawno i zajęcia są ciekawe i atmosfera bardzo miła.

Gość gość
Uważam, że szkola TFLS jest jedną z najlepszych warszawskich placówek. Swietnie przygotowują do egzaminów i nie tylko . Polecam piątkowe konwersacje z nativem.

Gość gość
Warto zapisać się do TFLS, bo to porządna szkoła, nie jakaś masówka. Lektorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie.

Gość gość
Z dużą przyjemnością polecam szkolę TFLS. Próbowałam już wielu innych szkół i ta jako jedyna spełniła moje oczekiwania. Chodzę do nich już 3 semestr na kurs z angielskiego, bardzo się w tym czasie podszkoliłam z języka.

Gość gość
Polecam naukę w szkole TFLS. Lektor, który prowadził moją grupę był bardzo doświadczony i profesjonalny. Zajęcia zawsze były bardzo ciekawe.

Gość gość
Polecam naukę w TFLS. Lektorzy są super przygotowani do swojej pracy, bardzo dużo energii w nią wkładają i faktycznie chodzi się na te zajęcia z dużą przyjemnością.

Gość gość
Polecam TFLS. Dobra szkoła. Lektorzy uczą dobrze i fachowo. Spokojnie w tej szkole można pokonać barierę przed mówieniem i przygotować się do certyfikatu. Ważne, że bardzo dobrze dobierane są grupy dzięki czemu atmosfera zajęć sprzyja nauce. Grupki są kameralne ale każdy traktowany jest w sposób indywidualny. Polecam jeszcze raz szkołę językową TFLS, naprawdę warto

Gość gość
Jestem zadowolony z wyboru TFLS, ponieważ zajęcia są ciekawe, przygotowane w sposób profesjonalny, a odbywają się w miłej, bezstresowej atmosferze. Na szczególne uznanie zasługuje wiedza i kompetencje lektora oraz wyczucie indywidualnych potrzeb każdego ze słuchaczy.

Gość gość
Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny, wysokie zaangażowanie i dobre podejście lektorów.

Gość gość
Polecam TFLS. Zajęcia są ciekawe, przygotowane w sposób profesjonalny, a odbywają się w miłej, bezstresowej atmosferze.

Gość gość
Zdecydowanie polecam TFLS. Lektorka profesjonalnie prowadziła zajęcia, każda minuta lekcji była odpowiednio wykorzystana. Polecam

Gość gość
Jestem na kursie w TFLS ok miesiąc i jestem bardzo zadowolona z postępów. Ciekawe zajęcia, prowadzący zaangażowani i pomocni.

Gość gość
Polecam TFLS. Dobre wrażenie zrobiła na mnie postawa lektorki, która bardzo się zaangażowała w kurs, podchodząc bardzo indywidualnie do każdego słuchacza. Udało mi się zdać po kursach w tej szkole zarówno FCE i CAE.

Gość Tomek

Ja nauczyłem się angielskiego na zajęciach w TFLS więcej niż przez kilka lat edukacji na studiach. Teraz w końcu się czuję pewnie rozmawiając po angielsku.

Gość zuza

Polecam naukę w szkole TFLS. Świetna placówka, bardzo miła obsługa i przede wszystkim ciekawie prowadzone zajęcia, nie ma nudy - właśnie tego oczekiwałam.

Gość fiedor

Chodzę na angielski do TFLS i jestem bardzo zadowolony. Lekcje na najwyższym poziomie. Super atmosfera, zero stresu, mam fajną i zgraną grupę. Są efekty, mówię teraz płynniej i odważniej. Jest w tym duża zasługa lektora oczywiście. Polecam TFLS.

Gość gosc

bardzo dobra szkoła, warto tam robić kursy

Gość ela

Miło wspominam szkołę językową TFLS. Uczyłam się tam języka angielskiego i dzięki temu wysoko zdałam maturę.

Gość alekk
Dnia 11.07.2019 o 16:32, Gość ela napisał:

Miło wspominam szkołę językową TFLS. Uczyłam się tam języka angielskiego i dzięki temu wysoko zdałam maturę.

Ja również polecam.  W TFLS nie uczą samych regułek, uczą przede wszystkim jak posługiwać się językiem i jak się komunikować w sytuacjach życiowych. Konwersacje - po prostu profesjonalizm.

Gość andi

Bardzo ciekawy sposób nauczania języka jest w szkole TFLS. Szybko przełamałam barierę i po kilku miesiącach mogę porozumiewać się bez problemu! Polecam każdemu, aby umówił się chociaż na lekcje próbna i spróbował.