Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkurzacz parowy

Polecane posty

Gość gość

Mial ktos z Was odkurzacz parowy? co myslicie? da sie na nim zarobic uzyczajac np. sasiadkom z wioski?

Gość gość
Poczytaj sobie odkurzaczach parowych na inwestujwmyjnie.pl. Oni maja dobry sprzet, ja wlasnie od nich. Da się tak zarobic, pewnie, ze się da. U mnie mąż kwietniki robi, i klienci przyjeżdżają i też od razu z tego odkurzacza korzystaja żeby wyprać tapicerkę w samochodzie, choc co niektórzy to nawet dywany tym piorą. Coraz wiecej klientów mamy bo inni sobie nas polecają. Roboty to z tym nie ma, także wg mnie to dobry pomysł na biznes!

Ja także posiadam odkurzacz parowy. Z łatwością usuwa wszelkie zabrudzenia i pozostawia czyste powietrze. Wybrałam model SG 4/4 z oferty firmy www.aatrenkar-karcher.pl. Na pewno będziesz też z niego zadowolona.

Gość szalooona

ja mam oczyszczacz parowy marki Ariete ale sąsiadkom nie pożyczam nawet nie pomyślałam że można z tego biznes zrobić

Gość Kinnia
Dnia 12.07.2019 o 14:56, Gość szalooona napisał:

ja mam oczyszczacz parowy marki Ariete ale sąsiadkom nie pożyczam nawet nie pomyślałam że można z tego biznes zrobić

oczyszczacz w sensie czyścik? jaki model? taki żeby myś fugi np? szukam czegoś takiego nie za miliony ale jednocześnie dobrego

Gość Renia 0
Dnia 12.08.2019 o 15:04, Gość Kinnia napisał:

oczyszczacz w sensie czyścik? jaki model? taki żeby myś fugi np? szukam czegoś takiego nie za miliony ale jednocześnie dobrego

nie za miliony to firma Ariete, mam ich mop parowy spoko jakość spoko ceny