Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPOJRZ NA LUDZI ktorzy wysmiewaja drugiego czlowieka... Czy oni sa tacy Piekni ?

Polecane posty

Gość gość

Czy Ci ktorzy obgaduja,wysmiewaja drugiego czlowieka sa tacy piekni idealni ? Czy warto przejmowac sie opinia takich toksycznych zakompleksionych hejtow ?

Gość gość
Na pewno mają problem , nie my tylko oni o to ich problem ,olać to.

Gość gość
Biedni ubodzy na umysle ludzie,ograniczeni, ktorzy nic nie rozumieja...

Gość gość
Zastanawia mnie dlaczego niektorym tak zalezy by wpedzic kogos w kompleksy, by obnizyc danej osobie samoocene,by poczul sie gorszy itd. Widzialem nieraz jak tacy biedni ludzie potrafili kpic,wysmiewac/nabijac sie wrecz,z wygladu drugiego czlowieka, jak mozna byc takim ograniczonym,pustym bez uczuc czlowiekiem ? A jak to Ty bys byl na miejscu tego czlowieka,jakbys sie czul. Naprawde do dzis nie moge tego zjawiska zrozumiec ... To naprawde sprawia radosc ? Pamietaj ze Czlowiek ktory lubi siebie akceptuje,nie potrzebuje kogos wysmiewac/nabijac sie z kogosc,ponizac drugiego czlowieka itp Taki czlowiek stara sie wyszukiwac w ludziach to co dobre,pozytywne,a nie negatywow,niedoskonalosci. Bo i tak kazdemu mozna cos wytknac,ale nie na tym zycie polega by wiecznie sobie wytykac,wyszukiwac niedoskonalosci. Ludzie toksyczni wyszukuja niedoskonalosci w innych,wytykaja innym ludziom. Szukaj ludzi pozytywnych,ktorzy potrafia zauwazac to co dobre w innych,w ludziach w przyrodzie swiecie, a bedziesz szczesliwy, a odetnij sie od toksycznych ludzi ktorzy wiecznie plotkuja,wytykaja innym niedoskonalosci/wyszukuja w innych niedoskonalosci,wysmiewaja innych itp tacy ludzie niszcza ... sa TOKSYCZNI.

Gość gość
01:11 Wiem o tym wyjales mi to z geby dzieki

Gość gość
to po co z burakami przebywasz,schodzisz na ich poziom ...

Gość gość
Wiecie, wstyd się przyznać, ale też kiedyś taka byłam. Przez to ze nienawidziłam siebie i cały czas czułam się gorsza lubiłam dokuczać innym, obrażać, poniżac. Byłam chamska i agresywna. Z czasem gdy psychoterapia mi pomogła a ja zaakceptowałam siebie szukam w ludziach pozytywnych cech i w sobie tez.

Gość gość
Olewaj ich nie bierz tych ubogich umyslowo ludzi do siebie... Traktuj ICH jak umyslowo chorych,biednych. i nie badz taki jak oni.

Gość gość
To nie znaczy k***a debilu ze maja jezdzic po tobie jak po byku

Gość gość
a pozniej on wyzywa sie na innych... bo sam sobie nie radzi

Gość gość
i co powiesz?

Gość gość
Niech ktoś tego chama ze wsi zbanuje

Gość gość
Przeciez taka jest wiekszosc polaczkow:D wiec trzeba nauczyc sie miec wyj****e na tych smieci. Dlaczego jakies gowno ma miec wplyw na moje zycie? Nigdy wiecej!

D.dobry:) nasmiewanie sie ,moze byc sposobem na podniesienie wlasnej wartosci:)) jest to tez reakcja na silny stres :) wysmiewajacego!!!

Zycze milego poniedzialku:)) bez nasmiewania (wysmiewania)sie ,z innych:)))

Gość gość
Odzywasz się jak prostak to Cię zgłaszają :)

Gość gość
pierwszy