Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodzilam brzydkie dziecko i rodzina zła ,że pokazuje je ludziom...

Polecane posty

Gość gość

urodzilam brzydkie dziecko i rodzina zła ,że pokazuje je ludziom...

Gość gość
Dziewczyny jest mi tak cholernie trudno o tym pisać ,ale zawsze stapałam twardo po ziemi i nigdy nie umialam lukrować rzeczywistości. Prawda jest taka jaka jest ,że moje dziecko ,które ma juz 2 miesiące nie jest ładne.Jest obiektywnie nieatrakcyjne oraz ma zeza. Jestem jego mamą ,a on jest moim ukochanym stasiem i kocham go z calego serca. Natomiast ostatnio byla sytuacja ,ze bylam u rodzicow pokazać malucha ,siedzieliśmy na zewnatrz w altance i akurat na spacer szli sąsiedzi .Podeszli i zaczeli oglądać mojego staszka. Po tym zdarzeniu rodzice i dziadkowie mieli do mnie pretensje ,że dlaczego nie weszlam do domu jak widzialam ,że idą i przeciez ich znam i wiem co to za obgadywacze i teraz będą po swiecie rozpowiadać ,że dziecko nie takie itd.. Druga sytuacja dotyczyla robienia zdjęc memu Stasiowi. Moja kuzynka kasia zaczela robic mu zdjęcia ,nie protestowalam ,chociaz tez nie lubie jak ktos mi robi foty itd. Moja matka i ojciec potem byli wkurzeni i uslyszalam przypadkiem jak mówia miedzy sobą :"kaska robila zdjęcia i wiesz jaka ona jest,pewnie bedzie pokazywać wszystkim wkoło i po co i na co?akurat tak brzydko wyglądał ..i jeszcze taką mine zrobil dziwną...nie mogła basia go ustawic inaczej i zaslonic mu twarz?teraz bedą go wszyscy oglądać" ZROBILO MI SIE TAK CHOLERNIE PRZYKRO,ŻE JUZ CHYBA TAM PRZESTANE JEZDZIC. CZY WG WAS JESTEM NIESPRAWIEDLIWA I ZBYT POCHOPNIE OSĄDZAM RODZINE? WIEM ,ŻE MOJE DZIECKO NIE JEST ŁADNE I ,ŻE MAJA PRAWO WSTYDZIC SIE I CHCIELIBY CHWALIC SIE JAKIEGO MAJA SLICZNEGO WNUSIA..ALE UWAŻAM ,ŻE TO PRZEGIĘCIE Z ICH STRONY,ŻE MAJA DO MNIE PRETENSJE ,ŻE GO POKAZUJE.

Gość gość
Jeżeli to nie głupia prowokacja to wszyscy jesteście chorzy!

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja to chyba urwalabym kontakt z taka rodzina. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, moja córka tez ma 2 miesiące jest naprawdę ładniutka ale co z tego skoro nie słyszy.

Gość gość
A nagroda za najdurniejsze prowo roku wędruje do....

Gość gość
Dobra żartowałam haaha ale co daliscie sie nabrac yeaaa dobrsa jestem napiszekolejny temat ciekawe czy tez takie sie tak latwo NABRAĆ JAK TE MOJE zezowate dziecko

Gość gość
przecież wygląd nie jest najważniejszy, ważne, że zdrowe. Poza tym często tak jest, że z brzydkich dzieci wyrastają ładne osoby, a z pięknych dzieci brzydale. Moja koleżanka (bardzo ładna) ma bardzo brzydką córkę- aż każdy się dziwił, jak to możliwe. No ale mała z czasem wyrasta i robi się coraz ładniejsza, więc głowa do góry. Byleby zdrowie było i szczęście w życiu. Rodzinką się nie przejmuj, z nimi najlepiej się wychodzi na zdjęciach i tyle.. ogranicz kontakty, jęśli dalej będą tak mówić

Gość o ile to nie prowokacja to
A dupa tam wiesz co Ci powiem ? Nie ma cos takiego jak brzydkie dziecko nie ma ! Dziecko to dziecko takie malutkie jak twoje kazde jest prawie takie same i iiii nie zaladne ;-) ja bym sie obrazila jak by mi ktos tak powiedzial ładnosc to jest w sumie sprawa gustu dla Ciebie cos moze byc ladne dla mnie okropne ale dziecko to poprostu dziecko tu nie ma kategori ladne brzydkie

Gość gość
Prowo!!!! Moja kuzynka ma 8 letnie dziecko z wada genetyczna, oprócz nieciekawego wygladu jest jeszcze upośledzenie i delikatnie mowiac dziwne zachowanie i co???? Kuzynka i my wszyscy uwielbiamy tego dzieciaka i jesteśmy dumni kiedy uda mu sie nawet mala rzecz taka jak ubranie butów samodzielne.

Gość gość
To ja autorka.weszlam sprawdzić wątek i tak jak myślałam oskarżacie mnie o prowo. To nie prowokacja do cholery. Nie rozumiem dlaczego tak piszecie..o co wam chodzi?Napisalam prawde,ze kocham dziecko i nie jest ono ladne tak jakby rodzina chciala. Mam pisac ze jest najpiekniejsze bo jestem jego matka? Dlaczego oskarzacie mnie o prowokacje ?

Gość gość
Moje dziecko tez nie jest za ładne. Sasiadka jak zobaczyla to wprost powiedziala'ze jest nieladne,ale pewnie z tego wyrosnie Ludzie to podle gnidy i zawsze beda chcieli ci dokopac.

Gość gość
Ciesz się że nie szczeka, taka była impreza :)

Gość gość
ja mam córkę ma roczek,i powiem ci że twoi rodzice są jacyś ograniczeni, i bezczelni- (przepraszam jesli cię uraziłam) , nawet jesli twój synek nie wygląda jak dzieciak z reklamy pampersa to nie powód żeby tak gadać, to ich wnuczek i powinni być z niego dumni i kochać go bezwarunkowo, dzieci się bardzo szybko zmieniają z buzi, moja córka na zdjęciu kiedy miała 3 tyg, i na drugim zrobionym pół roku później wygląda jak 2 różnych dzieci, najważniejsze żeby był zdrowy, jeśli twoi rodzice tak się zachowują to poprostu ogranicz kontakty, po co masz się denerwować, dziecko wyczuwa stres i napiętą sytuację, pozdrawiam i buziaki dla Stasia

Gość gość
Ciesz sie ze z loza malzenskiego, nie ma nic gorszego niz bękart.

Gość gość
Brawo dla rodziców autorki Jak mozna pozwalac by ktos robil foty dziecka bez zgody rodzica? Nigdy w zyciu nie pozwolilabym by ktos robil foty memu synowi i potem je komus pokazywal.

Gość gość
tak jak koleżanka wyżej napisała, przestań tam jeździć i tyle, jak można tak bezczelnie powiedzieć o małym dziecku , i to jeszcze wnuku, wstyd, starsi ludzie a rozumu zero, dzieci się szybko zmieniają to że teraz nie jest śliczny nie znaczy że za pół roku nie będzie, ps. mój syn również ma zeza , ale dziadkowie go uwielbiają, i żartują że zeza ma po dziadku:)

Gość gość
masz nienormalnych rodziców autorko, współczuje i tobie i małemu

Gość gość
a ja wierze ,że sa brzydkie niemowlaki bo tez znam takie.

Gość gość
Moja kuzynka ma synka, jak skończył 3 latka to wyłaniał:-)

Gość gość
Powiedz rodzicom że wnusio się na nich podał z wyglądem.