Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mdlosci w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w 6 tygodniu ciazy i od 2 dni mam mdlosci oraz jestem bardzo senna dodam ze odrzuca mnie od miesa na samą mysl jest mi nie dobrze czy ktoras tak miala z Pan?

Gość gość
Ja tak miałam. Nie jadłam mięsa chyba do 5mieisaca. Dodatkowo cierpiałam bo pracowałam na kuchni, codziennie czułam zapach mięsa, potrafiłam jakoś zniesc zapach pieczeni czy innych pieczonych mięs ale smażenie mielonych czy schabowych to już było dla mnie tortura. Pomagał mi zapach jabłek, na czas smażenia miałam zawsze pod ręką jabłko, i albo powoli je gryzlam albo zwyczajnie wachalam. Możee to głupie ale bardzo dobry sposób. Nie jadłam mięsa, nawet zup na mięsie, śniadania to raczej były z dżemem albo z serkiem do smarowania. Gotowałam praktycznie tylko pierogi ruskie albo kopytka, unikałam smażonego jak ognia. Po 12 tygodniu wszystko minęło, ale wstręt od mięsa pozostał jeszcze przez miesiąc, a mielonych nie jadłam do końca ciąży.

Gość gość
Mialam

Gość gość
Miałam tak samo:) Mdłości, senność taka, że rano wlokłam się jak mucha, a po pracy podsypianie od godz 16. Odrzut od soku pomidorowego, czekolady i mięsa. Ogólnie zapach smażonego to koszmar. Teraz prawie 7 miesiąc.

Gość PaulinaNaDiecie
hej, u mnie 10 tydzień i od 3 tygodni nie wiem co to dzień spokoju od mdłości, zgagi i senności. Mam już dosyć, nie mam siły na nic :( Imbir nie pomaga :/ Jedyne co ci poradzę to obserwuj po czym wymiotujesz i unikaj tych produktów. U mnie to jest nawet chleb i bułki :/ lekarz zapewne powie ci, że takie uroki ciąży, tylko w wyjątkowych przypadkach coś przepisują. trzymaj się !

Gość gość
Ja tez jestem wykonczona i zmeczona i nie wiem czy iść juz moge na zwolnienie? Poprostu nie daje rady gdyby nie te dolegliwosci moglabym nadal pracowac ale ja sie poprostu męczę pracuję w sklepie