Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywołanie miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę na forum ponieważ nie rozumiem mojego ginekologa. Przez 8lat bralam tabletki antykoncepcyjne odstawilam jakies dwa lata temu. I od tamtej pory zaczely mi sie nieregularne miesiaczki. Fakt ten mi nie przeszkadzal do czasu az zdecydowalismy sie z mezem na dziecko staramy sie drugi miesiac i nic. Lekarz powiedzial zebym wywyolala sobie miesiaczke za pomoca luteiny dal najpierw dopochwowa i po niej okres wystapil ale zaraz po nim okropna infekcjia. Lekarz pow ze tak sie czasem dzieje i przepisal luteine pod jezyk. Bralam ja wedlug zalecen ale okres nie wystapil wiec poszlam do gina a on mowi ze w takim razie trzeba unormowac cykl tabletkami antykoncepcyjnymi. Przepisal mi anty na 3 msc. Ale ja nie chce tego brac bo chce miec dziecko. Czy ktos mial kiedys podobna sytuacje nie wiem czy to przez te nieregularne cykle nie moge zajasc w ciaze czy co prosze pomozcie.

Gość gość
prowo czy jestes po prostu nierozgarnieta? przeciez okres w ktorym powinno zaczac sie martwic o brak zaplodnienia to MINIMUM 12 MIESIECY. A ty panikujesz po 2gim, nie dziwie sie ze lekarz nie traktuje cie powaznie, a jak paranoiczkę