Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka urodzila rude dziecko i sie chwali nim na fb a wszyscy maja z niej bek

Polecane posty

Gość gość

Bez przesady. Rude dziecko Brrr...

Gość gość
Żałosna wypowiedź, żałosnej kobiety. Ale ona ma przynajmniej urodziła dziecko, a ty pewnie nie. Dla każdej matki jej dziecko jest piękne. Co ty możesz o tym wiedzieć?

Rude dziecko to problem? A niechciane i odrzucane przez rówieśników bo jest inne i ma np patologicznych rodziców już nie??? Jestem córką pijaka i wszyscy mi to wypominali,że i ja skończę no jako nieletnia matka a pozatym nawet jak ktoś ma rude włosy a urodził się w kochającej rodzinie-nie będzie dla niego problemem mieć poczucie własnej wartości. Może bekę to dziecko za kilkanaście lat będzie mieć z Ciebie,ześ taki zacofaniec by wierzyć,że np rude to wredne???

Gość gość
Debilka brak słów na to

Gość gość
żałosne prowo 0/10

Gość gość
Ale super:-) Zawsze marzyłam o rudym dziecku. Ed Shiran jest rudy i ten przystojny aktor, co grał Rona w Harrym Poterze, Axl Rose z Gunsów i wielu innych. Pełno ładnych rudych aktorek. Rudzi ludzie są często wyjątkowi i utalentowani :-)

Gość gość
Znasz może tego kolesia, co robi fajne,rude dzieci? Podaj namiary :-)

Gość gość
Lisekchytrusek@.peel

Gość gość
A wy co przedszkolaki ? To nie jest zachowanie dorosłych ludzi

Gość gość
Jakie przedszkolaki? Co w tym złego, że komuś się podobają naturalnie rude włosy? Jak już stary tyłek cmentarzem śmierdzi to siada się przy kompie i na wszystko zrzędzi. To jest głupia zabawa, wszystkich się czepiać, pouczać, morały prawić ☺ Już chyba trolle i hejterzy lepsi, niż jakieś nudne zrzędzenie ☺