Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolicie biedronke czy lidla?gdzie sa lepszej jakosci produkty?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja biedry nie cierpkie.za maly wybór.

Gość gość
Lidla nie lubię bo tam jest mało polskich produktów . Wszystko sprowadzane z innych krajów . Wole biedronkę .

Gość gość
Lepsza biedra bo polska

Gość gość
biedronka należy do firmy z Portugalii także.. wcale nie polska Ja wolę Lidla, jest jakoś czysciej i schludniej. W mojej Biedronce syf i bałagan jakiś..

Gość gość
biedronka nie jest polska

Gość gość
Lidl ;)

Gość gość
Wole Lidla. Lepsza jakosc, a poza tym Biedronka to taki magazyn :/ waskie alejki, poliws produktów na paletach, balagan i walajace sie wiecznie kartony.

Gość gość
Biedronkę bo mam najbliżej. Po co mam wsiadać w samochód i jechać specjalnie do innego sklepu?

Gość gość
Lidl chyba jest troche lepszy jakosciowo, albo mi sie tak tylko wydaje, bo lubie ich slodycze. I w jednym i w drugim miejscu raz na jakis czas bywam, ale kupuje raczej ograniczona pule produktow, bo mieso i wedliny wole od rzeznika, pieczywo od piekarza itp.

Gość gość
Biedre mam bliżej i wiem gdzie co poukaldane a w lidlu jestem rzadziej bo troche dalej ale produkty spoko .

Gość gość
Biedronke mam pod blokiem. A lidla dwa osiedla dalej

Gość gość
Biedronki nie lubię taki tam bałagan, Lidla też nie. Nie lubię tych molochów wszystko kupuję przez internet co mogę a warzywa i owoce na straganie, spożywkę w osiedlowych sklepikach.

Gość gość
Biedronka nie jest Polska ale produkty juz tak . W Lidlu większość produktów jest robiona w innych krajach . No i mało co mi w Lidlu smakuje bo większość jedzenia tam jest niedobra i chemiczna .

Gość gość
Hehe, większość jedzenia chemiczna? :-D To tak jak w każdym sklepie... Podstawa to CZYTANIE SKŁADÓW!

Sano:)) dobry ,swiezy towar :)) mila obsluga:)) jak jestem w Pl czesto korzystam z tego sklepu:)

Gość gość
Więcej ulubionych produktów znajduję w Lidlu, co nie znaczy, że w Biedronce nie ma niczego ciekawego. Nie lubię niektórych sklepów tej sieci (B) ze względu na bałagan na półkach, brak widocznych cen (dotyczy głównie artykułów w tzw. koszach) i czasem niebotyczne kolejki. Poza tym niektóre sklepy są strasznie ciasne.

Gość gość
W Biedronce nie dobre piwo:-)

Gość gość
Biedrona jest portugalska!!! wole Lidla bo tam sa fajne rzeczy tematyczne, a jedzenia to roznie - to juz co kto lubi ;)

Gość gość
Biedronkę ale g.łownie dlatego ze jest pod domem, z tego co się orientuję LIdla ma pewien luksusowy jesli mozna to tak nazwac asortyment i moze kusić ale dla mnei głownie liczy się blisosc domu no i wiem gdzie co ejst, Lidl jest wiekszy i trzeba chodzic,szukac. no i plusem dla Lidla jest to ze mają zdrową zywnosc a Biedra nie.ale jak bym miala wybierac to chyba i tak biedronka juz z sentymentu.w lidlu nie podoba mi isę ze szefowie lodowato traktują swoich podwłądnych,nieraz bytlam swiadkiem "pouczen". w biedrze jest bardziej swojsko.

Gość gość
Ja nienawidzę biedronki, nie wiem czy tam jest tak tanio czy za malo ludzi pracuje ale wiecznie koszmarne kolejki a otwarta jedna kasa lub dwie, kiedys robilam tam zkupy, teraz mam male dziecko a wózkiem tam się nie da przejechać, ciagly syf, produkty w losowych miejscach, cale palety z towarem w przejaciach, ciężko się ludziom minąć a przejechać wózkiem nie da rady, brak orgnizacji, juz tam nie wchodzę

Gość gość
z lidla lubie słodycze i lody, no i jeszcze meksykańskie warzywka mrozone. W biedronce są zawsze dobre jabłka, te które lubię a nie ma ich w lidlu nigdy, jest kila rzeczy które lubię ale nie są to rzeczy któych nie można zastąpić. Ogólnie wolę auchana bo tam jest niemal wszystko

A ja robię zakupy na przemian. Jak za często jestem w Lidlu lub Biedronce to zakupy w tych sklepach wychodzą mi uszami... Każdy sklep ma coś innego do zaoferowania w Lidlu lubię pieczywo, w Biedronce w dobrej cenie mają sery.