Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na spotkaniu kobieta podeszła do mojego faceta i pyta gdzie masz obrączke?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co chodziło jej? Może pomyliła mojego faceta z kimś innym? Ale on był tak zmieszany jak nigdy....

Gość gość
kooorfa co ja tu robię

Gość swi
Nie wiesz czy jesteś taka naiwna? Tak bardzo chcesz wierzyć ,że on mówi prawdę,że oczywisty fakt,że on jest żonaty w ogóle do ciebie nie dociera? Natknęła się na was jakaś jego znajoma i sprawa się rypła .Czego jeszcze nie wiesz ,co jej się pomyliło a może to tobie rzeczywistość myli się z urojeniami.

Gość gość
tiaaa baby takie durne od razu kieruja wzrok na palce facetow i sprawdzaja czy gosc ma obraczke Xx wakacje trwaja prowokacja marna -10/10

wakacje trwaja prowokacja marna -10/10 x na razie nie oceniam bo może się ciekawie rozwinąć, wszystko zależy od autorki :classic_cool:

Fajny patent :D podchodzisz do obcego faceta i robisz mu awanture o brak obrączki :classic_cool: Za nic się nie wytłumaczy :classic_cool: a ty masz satysfakcje, że mu randke spieprzyłaś :classic_cool:.

Gość gość
Albo wyjdziesz na idiotkę roku, jak to będzie spotkanie z siostrą a facet będzie kawalerem :)

Gość gość
Tak apropos takich żartów, kiedyś na wakacjach troszeczkę ;) się poklocilam z mężem i na obiedzie dosyć głośno powiedziałam że "zadzwonię do twojej zony" i wyszłam. Widok ludzi na sali - bezcenny.