Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mogę zrobić w 10 dni ze swoim wyglądem?

Polecane posty

Gość gość

Nie oczekuję cudów. Mam po prostu 10 dni prawie wolnych dostałam dodatkowy prawie urlop. To znaczy 2 godz. pracy i w ciągu dnia i reszta wolne. I tak sobie pomyślałam, że może zainwestuję w swój wygląd. Na czym mogłabym się skupić, żeby po prostu ten czas poświęcić sobie? Wiadomo, że nie oczekuję super efektów. Co zrobiłybyście na moim miejscu dla siebie?

Gość gość
Rano peeling maseczka Pozniej sport Mozesz zrobic sobie 10dni bez miesa lub bez slodyczy Isc zrobic sobie paznokcie rzesy i brwi:) Pochodzic po sklepach i kupic jakies ciuchy Napic sie wodki do obrzygamia a pozniej poprawke zrobic Isc sie opalac :) Poodwiedzac znajomych Takie trudne jest cos wymyslec???

Gość gość
Jeżdzij na rowerze. Ja bez zmiany diety, czyli normalnie 5 posiłków bez słodyczy, jeżdżąc codziennie 30 kg schudłam w ciągu 10 dni 2.5 kg. A wyglądam jakbym schudła z 5. Ubrania jeden rozmiar mniejsze

Gość gość
Wysypiaj się i pij dużo wody. W 2-3 dni sa efekty

Gość gość
Wysypiać się, jakieś domowe zabiegi, dużo czasu na świeżym powietrzu, słońcu- mi tego bardzo brakuje. Zadbać o stopy i dłonie- samodzielnie lub w salonie. Fryzjer. Zakupy ciuchowe. Aż nadto jak na 10 dni;-)