Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pen... mojego nowego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was ma taki sam problem? Moj ukochany ma obrzezanego penisa. Jest po po prostu piękny 😍 Seks z nim jest najepszy jaki mialam w zyciu, ale nie umiem go zadowolic oralnie :/ Jeszcze nigdy nie mial orgazmu gdy go stymulowałam ustami i językiem. Dodam że współżyjemy od 2, 3 tygodni. Nigdy nie mialam z tym wczesniej problemu. Jakies pomysly?

Gość dziwna przypadłość
Ja miałam kiedys obrzezanego warszawiaczka, mmm miło to wspominam ;) Robienie mu loda to była czysta przyjemnośc bo taki ładny z wyglądu i "czysty". Musiałam sie po prostu bardziej naprawcować, bo tacy faceci sa troche "niewrazliwi". Próbuj mocniejszej stymulacji, co jakis czas masuj go reką, powinno sie udać, powodzenia ;)

Gość gość
Zapytaj jego byłych one już go przerobily

Gość gość
Nie mam takiej mozliwości. To nie provo :/

Widocznie jesteś za mało inteligentna na sex. Takie życie. To jest dział zycie uczuciowe a nie seksualne. O tym jak liżesz fiuty to powinnaś pisać w innym dziale 🖐️

Gość gość
Na saunie kiedyś takiego ślicznego fiutka z odkrytą główką widziałam, czyli on był obrzezany :-P Jeśli chodzi o przyjemność płynącą z seksu, obrzezanie nic tu nie zmienia pewnie. Za to wiele kobiet uważa, że obrzezane penisy są po prostu ładniejsze.

Gość gość567867867
QwE3oo pokaż mi która nie lizała fiuta swojemu facetowi

Gość gość
Człowiek całe życie się uczy :P

Gość Onan6
Miałam swego czasu obrzezanego chłopaka. Seks był inny, niż z nieobrzezanym. Bardziej go czułam, kiedy wchodził we mnie, jednak był mniejszy - nie wiem, czy to ma jakiś związek - przeciwnie, niż logika wskazuje, więc wydaje mi się, że obrzezane dzięki swojemu bardziej "zaczepistemu" kształtowi, są łatwiej wyczuwalne przez kobietę...

Gość gość
A ja nie cierpie obrzezanych! Dla mnie cala przyjemnosc to czuc w sobie suwajaca sie skore a obrzezany to jakby mnie pieprzyl patykiem!

Gość gość
to niezły musisz mieć już przebieg

Gość gość
Ja nigdy takiego nie miałam ale ciekawi mnie to

Gość ZrezygnowanaSky
Ja mialam partnera ktory był obrzezany, i z wyglądu na pewno ładniejszy, ale trudniejszy w obsłudze ręką hihi. Pozdrawiam :-P

Gość gość
gość wczoraj to niezły musisz mieć już przebieg xxx Przynajmniej bede miala co na starosc wspominac :-) Lubie seks z przystojniakami i sobie nie zaluje - to nie mydlo, nie wymydli sie!