Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zegarek z Swiss na raty. Ktos z Was kupował ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Zastanawiam się nad zakupem zegarka ze sklepu internetowego Swiss. Oferują tam płatność ratalną 6x0%. Czy ktoś z Was próbował tego? Czy były jakieś niespodzianki? Jakie są Wasze opinie?

nienormalna jesteś? tyle kasy za zegarek? czasu ci od tego przybędzie, czy jakieś inne cuda na patyku ten zegarek zdziała?

Gość gość
nie radze

Gość Tymoteusz1
O jakim konkretnie zegarku mówisz? Weź pod uwagę to, że są różne modele i jedne opłaca się kupić bardziej od innych. Na pewno warto zaznajomić się z informacjami na temat tej marki w portalu http://zegarkiipasja.pl/ Może okaże się, że jednak lepszym wyborem będzie jakis inny zegarek. Inwestując tyle pieniędzy warto wybrać jak najlepszy model.

Gość klarkamm
No co Ty. Obczaj sobie zegarki chocby z Jordan Kerr, sa duzo ladniejsze...i przede wszystkim duzo tansze, nie trzeba brac na raty.

Gość gość
ja kupowałam zegarek na allegro

Gość mamaja123
Nigdy nie miałam do czynienia z kupnem zegarka na raty, ale z tego co wiem allegro ma również taką opcję. Wystarczy zobaczyć na https://allegro.pl/kategoria/zegarki-19742?marka=Citizen ich stronie. Marki zegarków są bardzo popularne, a cena nie jest aż tak wygórowana jak w punktach sprzedaży stacjonarnej. Ja z kolei bardzo, właśnie polecam sprzedaż wysyłkową -internetową :)