Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra meża

Polecane posty

Gość gość
Masz problem z mezem a nie z jego siostra wiec nie zwalaj na nia!!!

Gość gość
Nie widzisz warunków żeby rodzić, a staracie się o dziecko? Nic ci nie zgrzyta w tym układzie?

Gość gość
Znowu przyjechała. Jeszcze tesciowa z pracy nie wróciła a ona już jest. Wkurza mnie to!!!

Gość gość
marna prowokacja. Czyzby administracja kafeterii zmuszona jest do takich wypocin?

Gość gość
Ja pitole. To nie jest prowokacja!!! Przyjezdza tu w dzien w dzien i ja mam tego dość!!

Gość gość
to się wyprowadz durna kwoko jak kazdy, normalny, dorosly czlowiek

Gość gość
Sama nie dam rady wynajmować. Za 2 tyg teściowa wyjeżdza na wakacje do innego miasta. Nie bedzie jej tydzien albo 2. Ciekawe co zrobi siostrunia

Gość gość
Tu autorka Rozmawiałam z meżem. Zapytałam sie go dlaczego jego siostra przyjezdza do mamusi codziennie. A on mi powiedział że oni są bardzo rodzinni i jemu to nie przeszkadza. A jego matka jakby miała coś przeciwko to by powiedziała. Nie wytrzymam. Ja sie wyprowadzam

Gość gość
Wszystkie takie mądre jesteście i jedziecie po autorce, ale żadna jej nie doradzi i nie odpowie konkretnie na pytanie zadane na końcu posta. Dziewczyna wyraźnie pisze, że CHCE się wyprowadzić, ale na problem z mężem...

Gość gość
Ale ona nie przyjmuje do wiadomosci ze ma problem z mezem - najlepiej zwalic wszystko na jego siostre, matke, rodzine. A do swojej rodziny nie masz pretensji ze wypuscili cie z golym tylkiem z domu i musisz sie po obcych domach wloczyc na cudzej lasce?

Gość gość
Mąż mi mówi że nie jestem rodzinna. On myśli że ja nie mam co robić codziennie tylko siedzieć z jego rodzina w pokoju i zabawiać nieswoje dzieci. Za miesiac kończy jej sie macierzynski. Ciekawe co zrobia bez kasy. Narodzić dzieci łatwo ale jak je potem utrzymać.

Gość gość
A ty dalej pieprzysz to samo? Co cie ona obchodzi? Problem w tym ze twoj maz ma w doopie ciebie i twoje potrzeby a jego siostrunia i rodzinka jest wazniejsza od rodziny ktora zalozyl!

Gość gość
Bzdura. On po prostu wie że nie jesteśmy u siebie i nic nie może z ta siostra zrobic. Dom jest jego rodziców. A dziewucha ma wredny charakter wiec może to robić specjalnie. Już kiedys gadała że musimy ja spłacić jak chcemy tam mieszkac po smierci tesciów. Ciekawe z czego