Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość myslacyj

Inteligent to rarytas

Polecane posty

Gość gość myslacyj

w dzisiejszym swiecie. Tak mysle i sie nie myle.

Gość gość
e tam kiedyś to przynajmniej nóżki pozłacali w prockach ale od kiedy pojawił się napi "intel inside" to nawet za dużo miedzi z tego nie wygrzebiesz

Gość gość
a przymierzają sie żeby tego w ogóle nie dało sie rozkręcać pewnie z myślą o tym by pobudzić wyobraźnie ciułaczy metali szlachetnych wiadomo serwis cenniejszy niż złoto . ja bym na pokrywie pare gram jakichś high explosive materiaqłów wybuchowych przyjebał co by ożenić oficjalnmie zbrojeniówke z z kolesiami no9szacymi lutownice w kaburach bo nieoficjalnie to rodzina od dłuższego czasu

Gość gość
ktoś miał kiedy s dobry pomysł: zrobić szafe z półkami i sporą ilościa przestrzeni dla komarów kombinatorów. tera to nie wiem czy by amebie w środku ciasno nie było

Gość gość
wentylatory z własnymi procesorami czego tam nie ma. ostatnio słyszałem że gosciu miał zajerpisty komputer wszystko śmigało ale sie sterowniki od wiatraczka zamyśliły i w cs nastąpiły przetasowania na róznych pozycjach albo może w róznych pozycjacjh...

Gość gość
miałem kolege który miał atari, ja miałem comodore 128 mój kuzyn amige pincet z rozszerzeniem o drugie pincet dziś wiem, że pincet dwanaście. człowiek sie ze szkoły na przerwie zrywał i leciał biegiem żeby znokautować jakiegoś dwuwymiarowego spikselizowanego prrzeciwnika nawet własny głośnjik to miało. w tej kwestii nast ąpił akurat regres bo sie ostały przeważnie tylko jakieś brzęczyki. może i lepiej bo do tego też trza wiatraczków a wiatraczki to kolejne sdterowniki które też być może wymagają wiatraczków etc

Gość gość
Ty za inteligenta tu robisz, czy za rarytas?

Gość gość
pare lat temu widziałem coś co wyglądało jak zestaw do gwałcenia ziwmianek przez obcych z matplanety sie okazało że to zestaw do czyszczenia i konsrerwacji systemów wentylacyjnych w komputerach. ja nie wiem kto to wymyślił ale widać inspiracje gigerem

Gość gość
ja robie za dobre słowo

Gość gość
nie chcesz może kupić owiewki do wiatraczka?

Gość gość
to może kierownice albo pedały?

Gość gość
a tak serio to mnie tu stary przysłał powiedział " juz czas mój synu na odkupienie grzechów ludzkosci" ale chyba ktoś go w c***ja zxrobił bo tu nikt nie ma nic na sprzxedarz w tym asortymencie to sie zająłem wiatraczkami

Gość gość
a mogłabyś pokazać czy działa zanim kupie?

Gość gość
nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz: a ktos cos mowil o sprzedawaniu?

Gość gość
no nie ale pewnie gwoździ też masz w nadmiarze.

Gość gość
spadaj inteligencie

Gość gość
prędzej czy później wpadniesz na pomysł żeby to komuś sprzedać np jak sie zepsuje:)

Gość gość
ja bym chętnie spadł ale już niżej sie nie da upasc

Gość gość
mówiłem staremu żeby zmienił branże to nie bo tradycja rodzinna, kontrachenci zamówienia że to pozyteczna społecznie działalność chojnie dofinansowyweana z pieniędzy mniej l;uba bardziej publicznych, że to pasja a nie biznes i takie tam.

Gość gość
tera mi sie przypomniało, że kurde są jednak głośniki, że tak powiem dolby surroun 0,0005 takie zmodyfikowane głośniki słuchawkowe głównie gabarytowo. zapomniałem bo żeby czegoś na tym posłuchać to musiałem ucho przystawiać do obudowy a film oglądać przez lusterko co było kłopotliwe w wersji z napisami

Gość gość
wracając do tematu: ile chcecie wiatraczków za pare grzechów?

Gość gość
ludzie zlitujta sie? za co ja mam sie ukrzyzować?:( jak sie nie ukrzyzuje to bede tu musiał z wami siedzieć do usranego nigdy:O

Gość gość
już nie róbta z siebie takich świętych... bo sie podniece:) a z ziemi jakiejś jałowej ziemi, na której nie ma za co grzeszyć:)

Gość gość
no dobra jak chcecie z tym, że w globalnym centrum grzesznika, które tu niebawem stworze z grzechami za pół darmo roboty nie dostanieta. rybka albo pipka.

Gość gość
tak czułem że w kwestii wiatraczków trza było sie do monu zwrócić

Gość gość
ja piertole a słyszałem, że ponoć tu wielcy uzdolnieni handlarze pracowici sie nie mają czasu porządnie ostrzyc tak zapiertalają a może specjalnie te warkoczyki po bokach zapuszczają żeby nikt z im ruchu warg nie nie wyrwał okazji

Gość gość
ide patrze a tu jakoweś manufaktury kooorfa, dresy adidasy wiatraczki z osprzętem. kooorfa smierdzi mi tu ostrą tyrką

Gość gość
łażą jakieś przychlasty żenią kity z promocyjnym nawijaniem makaronu na ucho w treakcie wygrzebując z niego miód , który drugi pejsiasty p[akuje w słoiki i sprzedaje jako bursztyny z bałtyku a to wszystko za za złom z mennicy kooorfa ja piertole \ co z wami ?

Gość gość
oc***jeliśta już z tej radości czy jak. skóre z c***ja pewnie cygańskim wrózkom sprzedajeta jak porządnie złuszczona to pewnie w cenie krokodylego futra. rzygać sie kooorfa chce jak patrfze na te drobnice