Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana!

Polecane posty

Gość gość

Mamy 10lipiec a ja już nie mam wypłaty 3000pln Koorwa to jakaś jałmużna piertolona!

Gość gość
Człowiek w ogóle nic nie może sobie kupić! Wegetacja, wegetacja i wegetacja! Chińszczyzna z dolnej póły - o to na co mnie stać!

Gość gość
przeyebane jak sie chce nosci buty spoza ccc deichman jesc cos wiecej niz zarcie z lidla itd

To poproś szefa by w ramach rekompensaty opłacił za Ciebie rachunki...

Gość gość
A mnie nie stać na buty z ccc a żarcie kupuję w biedronce , pomysł czasem o ludziach którzy mają gorzej

Gość gość
Nienawidzę tego! Czego bym w życiu nie robiła zawsze mi na coś brakuje! Już nawet coraz lepiej gospodaruję tą miską taniego ryżu, ale k****a wciąż nie perfekcyjnie! A dlaczego? A dlatego że goowno mam! Nie wierzę w to, że jestem w czymś gorsza! Ba nawet wiele więcej potrafię i brak jednej pracy nie odetnie mnie od dochodów-bo potrafię robić wiele rzeczy! Ale muszę stale udowadniać! Tylko że czasami mi się nie chce bo czuję że zyski nie są adekwatne.

Gość gość
23:41 Ale ja mam ochotę walczyć w imieniu nas wszystkich Nie godzę się na coś takiego!

Gość gość
23:40 Tak zapłaci!! Obciął mi pensję już po 3 miesiącach zatrudnienia! Ja to zawsze mam szczęście! Mam jakiś chory wpływ na Współpracowników ! Zaraz zaczynają kraść ! W efekcie szef robi cięcia! No po prostu pech! Z drugiej strony nie zniosę ponownej zmiany pracy! No chyba że zrobię interes na jakiejś nowej branży. Średnio dwa razy do roku próbuję czegoś nowego. Prawdopodobieństwo więc, że kiedyś uda mi się wyjść z grajdoła jest spore.

Gość gość
Mam mentalność wolnego człowieka (byłam na bezrobociu przez 15lat) a na co dzień potykam się o głupotę innych ludzi, którzy nie widzą i nie rozumieją swojej tragedii. Mają fb tworzą 600tysięczne grupy a nie potrafią się solidaryzować we własnych interesach! Dziwni są ludzie! Tylko pierdy we łbach!

Gość gość
Biorą telefony w umowie 24mies. o wartości rynkowej 3000zł za 1zł w abonamencie za 250 zł co daję kwotę 6000zł Biorą kredyty które po 20latach dają kwoty kilka razy wyższe do spłaty niż w chwili wzięcia! Ludzie są idiotami!

Gość gość
Nie mają pojęcia i gowno ich obchodzi, jaki to ma wpływ na rozwój gospodarczy i do czego prowadzi taki pęd. Wcale się nie dziwię bogatym że nienawidzą biedaków!

Gość gość
Bogaty to już człowiek mądry! Czyli lepszy od innych! Rozumie to czego idiota nie jest w stanie pojąć!

Gość gość
Jak nie umiesz zarządzać finansami to zawsze będziesz biedna. Biednys boś głupi i glupis, boś biedny.