Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona789

Mój mężczyzna daję się wykorzystywać mamie

Polecane posty

Gość Zagubiona789

Mój facet jest już dorosły, ale nadal mieszka z mama i jest na jej każde skinienie. Ja wiele rozumiem, bo wychowywał się bez ojca i że mamie pomóc itp. ale to co widuje to jest przesada. Gania go po naprawdę błahe sprawy, a on nie widzi nic złego w tym wszystkim bo jak to mówi "w sumie co mi zależy" ale boże serio? Na dodatek on zajmuje się swoim młodszym bratem jak ojciec, gdy mama się zajmuje sobą i mało co się wtrąca w to bo wie, że mój facet sobie poradzi, ale kto w końcu jest rodzicem? On też powinien mieć swoje życie a nie czuje się odpowiedzialny za cały dom naprawdę jak ojciec (tak się zachowuje i mówi, że on musi pomagać). Czasami się sprzeciwiał i odmawiał czegoś, ale po fochach mamy i kręcenia nosem i tak robił w końcu to o co prosiła, a raczej mówiła, żeby zrobił. Nie przeszkadzało mi to aż tak, ale gdy zauważyłam, że po kilku latach związku jest nadal tak samo a czasem gorzej to nie wiem co mam robić. Chcę planować z nim przyszłość, wspólne mieszkanie itp, ale nie wiem nawet czy on zechce się wyprowadzić, a nawet jak się zamieszkamy we dwoje to będą ciągłe błahe telefony od mamy? Proponował, że może się wprowadzę do niego (mieszkanie z jego mamą, młodszym bratem i dziadkami mi się nie uśmiecha). Nie wiem już co mam robić. Wszelkie próby rozmowy o jego zachowaniu kończą się na kłótni i słowach "że ja nie rozumiem o co chodzi".

Jeżeli jest takim maminsynkiem to uciekaj od takiego bo potem możesz mieć problemy!!!

Gość gość
Po co pchasz suectam gdzie cie nie chca, desperatko?

Gość gość
Bo nie rozumiesz :)

Nie wiem już co mam robić. x znajdź faceta który podchodzi do życia równie egoistycznie ale nie licz że będzie tak odpowiedzialny ;)