Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matura...

Polecane posty

Gość gość

Więc Tak... planuje iść na ratownika medycznego. Na stronie szkoły przeczytałam że trzeba mieć maturę, napisałam emaila jakie trzeba mieć wyniki z tej matury. Otrzymałam odpowiedź w dosłownie trzech słowach: wystarczy zdana matura i teraz nie wiem bo maturę mam zdaną z polskiego matmy i angielskiego a nie poszła mi biologia w rozszezeniu i nie wiem... myślałam że biologia się liczy bo nie mam nawet 30% więc nie rozumiem...

Gość gość
chodzi mi o to czy mnie przyjma jesli mam biologie mniej jak 30% w rozszezeniu czy tez mam miec zdana na 30%? pomoze ktos? :(

Gość gość
Spróbuj znaleźć może jakis kierunek w NOVA CE w bydgoszczy ;) maja super oferte policealnych szkol medycznych wiec polecam zajrzec!

Gość gość
Z oferty medycznych szkol policealnych w NOVA CE ja wybralam asystentke stomatologiczna i dodatkowo robie kurs rejestratorki medycznej - mysle ze super polaczenie na start pracy w tym zawodzie :)

Gość Tymoteusz1
Nie ma co się zastanawiać. Maturę warto mieć. Gorzej jednak, jeśli komuś nie pójdzie egzamin maturalny po 3 latach przygotowań w liceum... Sam zmagam się aktualnie z taką sytuacją, bo nie poszła mi fizyka... Teraz szukam korepetycje z fizyki, by lepiej przygotować się do poprawki. Słyszałem sporo o http://edun.pl/ Czy ktoś z Was korzystał z ich usług?