Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem smutna i biedna

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mam beznadziejne życie choroba od urodzenia szpitale zakładanie oka brak kasy oszczędzanie na wszyskim na ogrzewaniu jedzeniu przemoc w szkole ciuchy używane praca rodziców od rana do nocy za pół darmo i ze ich nit widzę wychodzą o rano kiedy wracają spać oszczedbanie swiatla mieszkanie stare niewrentowne z łamaniem starymi mebli sci ankiet oświetlenie slabe ty czasem moje kolanko zdrowe mego mieszkania i wile samochody typu volvo lexus z salonu wyjścia do restauracji kina na kręgle istniał moja koleżanka zroboka zakupy za 3000 tys przy mnie szok więcej niz na miesiąc życia mego mega pokoje nowocześnie urządzone remont co 2 kara a do telefonu rodzie mają dla nich czas i przywraca otworzą ja nie ma sielanka tylko smutek i nie czuje się bezpiecznie miale ktoś podobnie mam 17 lat i życie jest straszbe

Gość gość
szczęście człowieka nie zależy od majątku . W broszurce pt.: " Anna - Zaufajcie Maryi " od str. 30-tej , Najświętsza Maria mówi o sensie życia , o szczęściu osobistym i o miłości . Wpisz ten tytuł w google a dowiesz się wiele o życiu i przyszłości Polski .

Gość gość
I na szkołę podstawową też cię nie stać? Aaa sorry darmowa jest. Twój post rani oczy

Gość gość
jesteś wspaniała ,

Gość gość
Nie da się tego czytać. Masakra...

Gość gość
tez tak miałem w Twoim wieku, bieda, na nic kasy, nic nie mialem,nigdzie nie chodziłem i w ogole lipa.To wszystko bo rodzice niewykształceni,bez wiedzy,bez kasy a za robienie dzieci sie brali-no cóż nie umieli przemyslec swojej decyzji. Ale spoko skoncz szkole, pójdz do pierwszej pracy, poźniej zdobedziesz doswiadczenie i zaczniesz zarabiac na tyle aby sobie pozwolic na lepsze zycie. Ja niestety lepiej miałem dopiero od 30 roku zycia ale dałem rade, Ty tez dasz, o rodzicach zapomnij oni juz do niczego nie dojda a jeszcze gotowi podciac Ci skrzydła, za nic ich nie sluchaj i rób jak Ty uważasz bo jak widać sami do niczego nie doszli a wiec i wiedzy mają mało lub wcale. To jest podobna sytuacja do mojej i gdybym sluchal rodzicow to bym dzis jadl chleb z maslem (tfu z margaryna bo maslo po 6zl)jak oni. Trzymaj sie i walcz o siebie bo od Ciebie zalezy jak Ci sie ulozy.