Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień z noworodkiem ...

Polecane posty

Gość gość

prosze opiszcie mi z waszych doswiadczen jak to wygląda, zwłaszcza jak sie nic nie wie o opiece, co trzeba robic na co uwazac ....Nie mam kogo zapytac jak to bedzie wyglądało, jakich błedów nie popełniac, co trzeba przygotowac itd

Gość gość
up

Gość gość
To przyjdzie samo. A błędów nie popełnia ten kto nic nie robi :-) głowa do góry.

Za dużo by pisać. Żeby dostać odpowiedzi powinnaś pisać bardziej konkretnie. ;)

Gość gość
U mnie, z obogiem, wyglądało to tak: pobudka, przewijanie, karmienie, przewijanie, beknięcie, dziecko śpi. Po 2 godz. znowu pobudka, przewijanie, karmienie, przewijanie, beknięcie, dziecko śpi. Wieczorem kąpiel, masaż oliwką, karmienie. I tak mniej więcej wkoło, czasami przesypiały 1,5 godz, czasami 4, czasami ulały na siebie i trzeba było przebierać, tyle "rozrywek". Jakbym się uparła mogłabym olać dom i spać z nimi te 16 godz. na dobę ;) Ale w szpitalu widziałam dzieci które dosłownie wisiały na piersi- ssały 2 min, przysypiały i tak w kółko, a przy najmniejszej próbie odłożenia był ryk. W rodzinie mam też agentkę która właściwie nie sypiała, robiła sobie co najwyżej drzemki po pół godz...