Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arogancka kolezanka

Polecane posty

Gość gość

Miałam taką przyjaciółkę, znany się od dzieciństwa, a od dwóch lat jej odwala, zachowuje się dziwnie i chyba zerowe z nią kontakty..Ciągle wysyła mi swoje zdjęcia i chwali się dużym powodzeniem, opowiada bez przerwy ilu to ona nie miała i jak ją uwielbiają mężczyźni. Mówi że oprócz mnie nie ma żadnej koleżanki, bo wszystkie są wredne i jej zazdroszczą. Jak ja jej coś powiem negatywnego to też mówi że pewnie zazdroszczę. I ona ubiera się codziennie w szpilki i mini i krytykuje mój styl, mówi że noszę paskudne ubrania, bo wolę dziewczęcy styl i skromniejszy. Co parę minut dostaje od niej zdjęcie a to z jej obiadu, że niby stać ją na takie restauracje a to jej domu albo jak super jej się żyje z rodzicami (bo wie że u mnie trochę kiepsko). Bardzo źle się czuję w jej towarzystwie. Zerwałam z nią bo uważam że jest jakaś nienormalna i dowsrtosiciowuje się moim kosztem, a ona i tak szuka kontaktu ze mną, mieszkamy obok siebie i ciągle mówi że jestem zazdrosnica skoro tak zrobiłam. Chciałabym żeby dała mi spokój.

Gość gość
Poprostu nie reaguj i tyle.

Gość gość
Dobrze zrobilas od takiej gnidy jak najdalej

Gość gość
Niestety, trafilas na toksyczna osobe. Jesli nie chcesz sie denerwowac to odsun sie do niej

Gość gość
Ciekawe czym jeszcze mnie zaskoczy arogancka kolezanka