Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca za granicą 960 euro

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w Nl mam okazję pracy lecz za 960 euro w Polsce musiałabym szkole zostawić i przez 3 lata obowiązywala by mnie tu wiekowka. Mój facet moglby znaleźć tu sobie pracę . W Polsce mu nie idzie. I teraz mam dylemat. Tu mi się podoba jest fajnie lecz i tak mała wypłata. Czy warto tutaj w Holandii zostac??

Gość gość
960€ buhahaha wypłata dla nizin społecznych i łysych pał

Gość gość
Jak rzucisz szkole, to zawsze bedziesz za tyle pracowac. A co cie chlopak, dzisiaj jest a jutro go nie ma.

Gość gość
Też właśnie tak myślę, tutaj mogłabym ja skończyc ale najpierw nauka języka a Niderlandzki jest trochę trudny zaś umiem się po Angielsku dogadać... Ale jak na moje szału ta wypłata nie robi... A latwiej będzie szkole mi zdać w Polsce. Ja tu przyjechałam bo myślałam że szef jednak będzie chciał dac mi za pracę 1400 ale niestety wiekowka

Gość gość
No nie wiem czy jest cz go nie ma bo jestem z nim 4 lata i planujemy wspolna przyszłość . Z tym że oboje aktualnie cienko z kasą, ja się uczę jeszcze

Gość gość
Ja bym zostala za te 960e bedziesz lepiej zyla niz tu za 1600 A jak poduczysz sie jezyka to moze znajdziesz cos lepszego:) i moze los sie do Ciebie usmiechnie i znajdziesz tam fajnego faceta a nie polaczka biedaczka Ile masz lat? Tutaj szkola niczego nie gwarantuje chyba ze studiujesz fizyke kwantowa...ludzie po studiach w biedrze robia za 2tys Jak jestes mloda to tam zostan nic cie w tym syfiastym kraju nie czeka

Gość gość
A faceta sobie lepszego znajdziesz. Zostaniesz tu dla niego a on za kilka lat Cie zostawi dla blondyny z duzym D Bieda to niefajna rzecz. Jak zapuka do drzwi to milosc wyjdzie oknem Zaryzykuj