Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spis powodów dlaczego facet przestaje się odzywać.

Polecane posty

Gość gość

Co prawda mnie to osobiście nie dotyczy, ale co i rusz , można natchnąć się na posty typu : dlaczego on się nie odzywa, dlaczego się przestał odzywać itp. Drodzy Panowie, to może podpowiecie drogim Paniom, dlaczego tak naprawdę przestajecie się odzywać , zrywacie kontakt itp. Przecież to o was chodzi , więc napiszcie to jasno i dużymi literami : Spis powodów dlaczego facet przestaje się odzywać.

- bo nie chcesz iśc do łóżka - bo na żywo wypadłaś kiepsko (randki online) - bo wypadłaś kiepsko - bo lepiej się nie odzywać niż powiedzieć "spadaj na drzewo" ;) jak

Gość gość
bo dostał wyraźny znak że kobieta nie chce kontaktu

Gość gość
Bo jest zazdrosny, zraniony, wqrzony...bo ma zone i musi uwazac...

Gość gość
bo ona ma faceta, a on nie chce/potrafi tylko się przyjaźnić

Gość gość
j.w. z dopiskiem, że nie chce rujnować Jej poukładanego życia...

Gość gość
Może dlatego, że WYBRAŁAŚ kretyna a oni już tacy są

Gość gość
Bo próbowałaś metody " Powiem mu by sobie poszedł i poczekam aż będzie się o mnie starał"

Gość gość
ja miałam taki przypadek i po czasie wyszło na jaw, że cały czas miał inną dziewczynę. Drugi przypadek- zagadał do mnie tuż po zerwaniu z wieloletnią partnerką i wrócił do niej po 2-3 tygodniach. Czyli zawsze to była ich nieodpowiedzialność, narażali mnie na smutki z tego powodu, że nie umieli się zdecydować na jedną

Gość gość
- bo jak nie to nie, nie będę się napraszal - bo nie jesteś życiową - bo jesteś nie atrakcyjna -bi jesteś nie atrakcyjna a na dodatek nie chcesz iść do łóżka - bo zachowujesz się jak nastolatka

Gość gość
19:56 temat dla facetów a ty przylatujesz i zwierzeniami sypiesz :D

Gość gość
I co Panowie , czy to już wszystkie powody?

Gość gość
TU NIE MA FACETÓW!!!

Gość gość
Wg mnie nikt nie podał sensownego powodu a ten powód jest najprostszy jaki może być. Po prostu wygasło ZAUROCZENIE. Ludzie mylą to z miłością.

Gość gość
22:09 święta prawda dokładnie tak a nawet więcej miłości nie ma chyba że własna

Gość gość
- śpi - jest niemowa - sepleni lub się jąka - nie chce mu się gadać

Gość tutitutituti
Nie odzywa sie bo niema odwagi powiedziec wprost ze nic z tego nie bedzie. Wiekszosc facetow mysli ze nagle urwanie kontaktu to dobre rozwiazanie , ale w grucie rzeczy zawsze jest lepiej zachowac sie na poziomie i powiedziec dziewczynie, ze nic z tego niebedzie. Ale faceci to tchirze i urywaja kontakty by uninac rozmowy

Gość gość
Bo chla,a jak otrzezwieje to juz jest za pozno. Bo spękał ze zaczyna sie robić na poważnie Bo żal mu beztroskiego życ Bo ma nasrane i niewymieszane i sam nie wie czego chce.

Gość gość
A czy kobiety również nagle zrywają kontakt, tak bez słowa ? Czy Cię to kiedyś spotkało?

Podaję listę 10 najpowszechniejszych, mam nadzieję, że wystarczy i pomoże Wam zrozumieć męską naturę... Oto one: 1. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 2. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 3. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 4. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 5. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 6. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 7. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 8. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 9. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości. 10. Bo nie jest zainteresowany kontynuacją tej znajomości.

Gość takzwamijestkobiety
Bo zawsze moze miec lepsza ;) a ze w 99 procentach wybierany jest typ przystojniaka ( zazwyczaj głupek bez pasji) to wiadomo, ze ze znalezeniem chetnej nie bedzie mial problemu.