Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nurtus

Odpuścić czy próbować

Polecane posty

Gość Nurtus

Kilka miesięcy temu mnie zaczepił chłopak w pracy rozmowy związane z seksem, do randki nigdy nie doszło delikatne dotykał mnie w miejscach których pobudziły uczucie do niego, lecz nic nie wyszło. Jednak ja nadal jestem nim zauroczona. Choć mi napisał że mnie jako koleżankę będąc już w związku z starszą kobietą jakieś 14 lat ma złą opinię. Poznał ją gdy już od siebie oddalaliśmy -miałam dość jego zachowania bardzo długo nic a ja zakochiwałam się w nim kazałam mu przestać ale uczucie zostało. Jednak czasem mam wątpliwość czy nie czuję coś więcej do mnie np. mówi mi jak coś do mnie nie pasuję albo ciągle czepia się moich piersi że są małe, stara się nie patrzeć na mnie choć kiedyś było inaczej. Ostatnio kilkanaście dni temu jak byliśmy sami nagle wspomniał mi że to ja nie chciałam pójść do magazynku. Zapraszał mnie ale były to żarty by najmniej ja to tak odbierałam. Co wy myślicie o Tym wszystkim?

Gość gość
Kilka miesięcy temu mnie zaczepił chłopak w pracy rozmowy związane z seksem, do randki nigdy nie doszło delikatne dotykał mnie w miejscach których pobudziły uczucie do niego, lecz nic nie wyszło. Jednak ja nadal jestem nim zauroczona. Choć mi napisał że mnie jako koleżankę będąc już w związku z starszą kobietą jakieś 14 lat ma złą opinię. Poznał ją gdy już od siebie oddalaliśmy -miałam dość jego zachowania bardzo długo nic a ja zakochiwałam się w nim kazałam mu przestać ale uczucie zostało. Nic z tego nie rozumiem. Możesz przetłumaczyć na polski ewentualnie angielski lub hebrajski. Kto ma 14 lat i złą opinię? Jego kobieta? Ty go poznałaś kilka miesięcy temu a on ją poznał jak między wami zaczęło się źle układać. Perypetie Ridza i Bruk z Mody na sukces to przy tym pikuś