Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość7788

Nachalna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość7788

Witam mam taka sytuacje, otoż moja dziewczyna z ktorą jestem 3 lata ,ciagle wałkuje tematy zareczyn,slubu domu z juz czas itd.Namawia mnie zebym dał jej piersicionek,wzelismy slub itp. czuje sie ,jakby mnie zmuszała do tego od zaraz. Lecz ja jej powiedziałem ze jeszcze nie jestem na to gotowy,potrzebuje czasu,tym bardziej ze była ostatnio mocna afera miedzy nami jak i miedzy rodzicami.Przez to jestem nie na siłach i mam mętlik.To ona zaczyna sie obrazac ,wyzywac,robia sie kłotnie ze ile ma czekac itd.Na jakis czas odpuści i wraca ponownie.Co w takiej sytuacji zrobic

Gość gośćśćć
ile macie lat?

Gość gość
O co była afera między rodzicami? O ślub ?

Gość gość
o rochanie, rocha a nie chce się żenić, to przynajmniej jej płać

Gość gość
ja 23 ona 22 lat..ponad 3 lata razem.Kłotnie o każda drobnostke od pewnego czasu,ona swoje ja swoje i tak powstaje afera,były rozstania nawet ale oan prosiła bym wrocił ,zgodziłem sie.,Miedzy rodzicami o to ze moi nie sa zbyt za moja dziewczyna ,od samego początku .Jej rodzice zaczeli dawac pomysly ślubu,działki,dom,(maja kase),a moi rodzice jasno powiedzieli ze nie ma opcji.I zas wybuchła afera i były dosc ostre sprzeczki pomiędzy stronami.Miał bys slub jakies plany i wszystko teraz zamilkło.

Gość gość
Twoja dziewczyna będzie wojowała twoją mamusią jeszli się nielubią.

Gość gość
nie zgadzaj sie tak szybko na slub, wg mnie dziewczyny w tak młodym wieku muszą mieć coś nie tak z głową, że już chcą slubu, dzieci itd... hajtniesz sie z nia, a za 2-4 lata jej odp******i, powie ci ze jeszcze sie nie wyszumiała i zacznie sie puszczac, w taki oto sposob zniszczysz sobie kawał zycia i zdrowia..