Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większa od chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Znacie jakieś związki w których to dziewczyna jest wyższa oraz silniejsza od faceta, więcej zarabia, lepiej sie uczy, nosi ciężkie rzeczy itd?

Gość gość
Widziałam wczoraj na plaży małżeństwo z dwójką dzieci. Szli powoli brzegiem morza, trzymając się za ręce. Dzieci dokazywały przed nimi. Ona, wiotka i wysoka, tak ok.180cm, on niższy od niej jakiś 10 cm, dobrze zbudowany. Szli zadowoleni i wyluzowani, widac bylo, ze między nimi jest więź.

Gość gość
Mój nauczyciel fizyki w LO miał żonę wyższą od siebie. Trudno to określić w cm, ale jak szli razem to o pół głowy był niższy, albo jeszcze lepiej. Niektórzy śmiali się z nich, jak przyszedł z żoną na naszą studniówkę. Jedna koleżanka też ma męża niższego od siebie, ale się nie przejmuje. Bardzo nie chciała być singielką, więc nie wybrzydzała za bardzo ☺

Gość gość
Ja jestem w podobnym związku ja 182 ona 189. Nie jest silniejsza ale jest bardzo silna bo jest koszykarką :D. Zarabiamy podobnie. Mamy niemal identyczne charaktery. Nie pozwalam jej dźwigać ciężkich rzeczy i traktuje ją jak Kobietę tzn otwieram drzwi do auta etc :P. Jest bardzo inteligentna i szybko się uczy ale obie te cechy mamy zbliżonym poziomie. Temperamenty też bardzo zbliżone. Oboje lubimy być dominowi i dominować na przemian. Zawsze ciągnęło mnie do silnych, inteligentnych, wysokich Kobiet <3 :P Czemu pytasz wahasz się czy być z niższym Facetem?