Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślicznia Madziu a czy wykonujesz rimming?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja lubie mieć dobrze wykonany rimming :-)

Gość gość
w*********j -.-

Gość gość
ślicznia Madziu napisz szybko czy lubisz wykonywać rimming ;-)

Gość gość
Ta twoja madzia dała ci kosza hmm? Każda by ci dała,jestes piertolnięty.

Gość gość
ślicznia Madziu wyliż mi szybciutko pupkę

Gość gość
Już odpowiedziałam w innym temacie, że podchodzi mi to pod gejostwo. Wątpię, że Jarek mógłby to lubić ;)

Gość gość
Lubie i nie jestem gejem.

Gość gość
Po prostu przez ten rimming nie dobierzemy się na wspólne życie, bo przecież Ty to lubisz a ja nie i to już byłoby nieracjonalne. Rimming dobrze wykonany to przecież najważniejsze w życiu. Cóż by było warte życie bez rimmingu?! A co potem? Next level, czyli jedzenie męskiej kupy? Śmiech na sali po prostu....

Gość gość
Co ty wiesz o dobrym piepsszzeniu jak ty cale dnie i noce na kafe siedzisz.Pewnie sie zauroczyles w pierwszej lasce ktor Ci sie nadstawila. Lubila chociaz ten rimming? :D

Gość gość
23:21 każda kobieta z którą spałem robiła mi regularnie rimming :-) piękna Madziu, przekonaj się do rimmingu, Wsuwanie zwinnego języczka w pupę daje kosmiczną rozkosz partnerowi :)

Gość gość
Ani mi się śni przekonywać do czegoś, co uważam za obrzydliwe. Żegnam.

Gość gość
23.32 ty pier/dol/niety kretynie dać kobietę do/pe do wylizana? ty wstydu nie masz za grosz, wiesz jak męska do/pa śmierdzi? ale świnia dlatego jest ciągle sam rzyg rzyg rzyg cham nad chamami

Gość gość
Jareczek sie dzisiaj napiertolil.Szkoda tej Madzi i innych dziewczyn,zwykły kvrwiarz.

Gość gość
wiesz ile tu Jareczków jest ? też jestem Jareczek.

Gość gość
23:55 ale ja zanim wypnę się przed partnerką i dam się tam spenetrować językiem, to jestem dokładnie umyty:-) zero smrodu, tylko waniliowy zapach :-)

Gość gość
hahaha no dobra tą wanilią mnie przekonałeś ;)

Gość gość
wyliz dupkę przełożonemu, donieść na kolegę może premię dostaniesz szujo. umiesz to robić męski lizydupo

Gość gość
Żartowałam!!!!!!!! :D Nikomu nigdy nie będę tego robić, bo tyłek to siedlisko zarazków. Żegnam!!! Jesteś obrzydliwy, zboczony, spedalony dewiant. :D Tfuuuu...

Gość gość
piszesz że sobą samym psycholu.

Gość gość
Ja męskich pup nie liżę.Lubie lizać kobiece brązowe słoneczko, i swoje każdej partnerce wystawiałem do wylizania i każda kręciła w nim językiem, aż odlatywałem :)

Gość gość
pedzio z mikrusem w gaciach, przecwelony przez tatusia

Gość gość
Widać coś im w Tobie jednak nie pasowało, skoro teraz jesteś sam i próbujesz podbijać do Madzi

Gość gość
Po prostu sypiałem z kilkoma jednocześnie bo nie mogłem się zdecydować.Jak się o sobie podowiadywały to niestety zostałem z niczym :-(

Gość gość
A chłopcy z ferajny cie penetrowali na weekendzie.

Gość gość
Problem w tym, że stałe związki nie są dla Ciebie jeśli tak trudno Ci się zdecydować, z kim chcesz być. :o

Gość gość
To nie tak. Ja jestem monogamistą, ale nie umiałem się zdecydować, bo np. jedna robiła super loda,ale nienawidziła analu, a inna z kolei kochała anal, ale komletnie oralu nie umiała. Cięzko bylo sie zdecydować.

Gość gość
Dobra. Koniec tej durnej rozmowy. Ja z kolei nie jem kupy a Ty może zaraz będziesz tego kategorycznie wymagać pod groźbą zdrady, bo jakaś inna się zajada aż paluszki oblizuje, więc ja też nie jestem dla Ciebie. No i bardzo dobrze wyszło. :) Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :) Zabierz się za tą z bękartami to idealna opcja dla Ciebie a mnie omijaj szerokim łukiem i nie waż mi się na oczy pokazywać, bo gołębia wypuszczę, żeby Cię przepędził. Żegnam.

Gość gość
Dewiant 30+. Czym dłużej facet jest sam tym gorszy popier/do/leniec. Ale ma wymogi :D fuj juz czuje ten smród. Niech zapłaci w burdelu i tam niech mu liza :D Wsadzić komuś język do du/py ffffuuuujjjjj. Ludzie chorzy psychicznie tak robią tylko. Może niech spróbuję krowie du/pe wylizane to zobaczy jakie to przyjemne choć dla takiego psychola to może być przyjemne :D

Gość gość
napisał, że będzie pachniał "TAM" wanilią hahaha :D ale co jeśli w trakcie puści bąka? Z nim to nigdy nic nie wiadomo, jaką kolejną dewiację wymyśli :D To niech ma sobie te kochanki, co się zajmą tą "brudną robotą" hahaha :D Ja kupy nie jadam :D

Gość gość
hahahaha :D śliczna Madziu, no wbijaj jęzorem w zwieracz :classic_cool: