Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślicznia Madziu a czy wykonujesz rimming?

Polecane posty

Gość gość
Wypnij do-p-sko zboku to ja cie popieszcze obcasem- ale będziesz miał doznania -miaaaał :D

Gość gośćMagda Sz pseudonim Zołza
Widzę, że ktoś usilnie próbuje podbijać ten temat, żeby tylko nie spadł za daleko, więc dodam jeszcze coś od siebie. :D Akurat ja nie muszę się poniżać przed Tobą Jareczku i spełniać kategorycznie KAŻDEJ Twojej zachcianki, bo niby po co mi to?? Jeżeli byśmy się jednak jakoś na te życie razem dobrali, to będę robić tylko to, na co będę miała ochotę i co mi będzie na dany moment pasowało, chyba że w jakiś sposób mnie do czegoś przekonasz, np. ... zapachem wanilii, który uwielbiam hahaha :D ;). Jeżeli natomiast mimo upływu czasu nadal nie przekonam się do takich dewiacji jak lizanie tyłka facetowi, sikanie na siebie nawzajem, rzyganie, robienie kupy na siebie nawzajem...:D , co też pewnie uwielbiasz ;) , to naprawdę będziesz musiał znaleźć sobie służącą (lub służącego) od tej "brudnej roboty" :D Tylko że wiadomo od czego byłaby ta osoba :) Akurat ta z bękartami miała to trochę w zwyczaju poniżać się przed Tobą jak za Tobą latała po firmach i wypytywała o Ciebie u nas w kancelarii, prosząc, żebyś prywatnie się u niej pojawił, także ona mogłaby Tobie wylizywać rodzynki, jeśli będzie miała ochotę a potem niech ucałuje dzieci do snu :D Ale mnie nie zmusisz to robienia czegoś wbrew sobie :)

Gość gośćślicznaMadzia
Wykonuję i nie mogę się doczekać tej wanilii :D:D

Gość gość Magda Sz pseudonim Zołza
14:29 Jeśli jesteś tą jego Madzią to bardzo dobrze, dobierz się z nim na życie i kręć mu "TAM" językiem, tak jak on lubi :D Ja uznaję jednak rodzynki tylko w bigosie, wcześniej dobrze umyte i sparzone ukropem :D

Gość gość
dziewczyny nie pobijcie się o tego pedała :D

Gość gośćślicznaMadzia
Dla miłości zrobię wszystko :D

Niech go bierze, to dewiant!!!!!!!!!!!!! :D

Gość gośćślicznaMadzia
Jareczek jest mój a ja jestem dewiantka :D:D:D

Gość gość
To bierz go! :D W czym problem!? :D Ja wolę kupić sobie laskę wanilii i postawić ją sobie w pokoju, niech pachnie :D niż dobierać się do dóópy facetowi :D:D:D

Gość gośćślicznaMadzia
Nie ma problemu :D Jareczek jest u mnie:D Już go sobie wzięłam :D:D Idź wąchaj wanilie i nie wchodź w śmierdzące tematy :D:D:D Jareczek was pozdrawia :D

Jareczek Ty nie pozdrawiaj nas teraz!! :D Wszyscy wiedzą, że w tym momęcie wypinasz już swą gołą pupcię i prężysz się w oczekiwaniu, aż ta Twoja zdesperowana Madzia zaatakuje (najpierw nosem, potem językiem a na końcu wibratorem) od tyłu Twoje brązowe słoneczko. :D Skup się na sobie, a nie na nas, bo zaraz znów będziesz miał okazję doznać kosmicznej rozkoszy :D Nie możesz tego przegapić :D Rozchylaj poślady!! :D

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
00:57 Co to za koniobijca tu siedzi i podbija? :D Czyżby sam Jaruś? :D

Gość gość
:D