Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukalas milosci...

Polecane posty

Gość gość
19.49 autorem jest facet. Miłości się nie szuka, ona sama przychodzi.

Gość gość
Dokladnie.Dar od Boga o ktory prosimy a gdy go dostajemy nie chcemy...bo nie widzimy ze to jest to :(

Gość gość
Jak rozpoznać?

Gość gość
To się czuje i wie, że to jest to. Głupotą jest ją odrzucać ale czasami życie chce inaczej.

Gość gość
Zycie.No wlasnie.Ludzie sami siebie krzywdza przy okazji krzywdzac innych.Potem ci skrzywdzeni odplacaja krzywdzacym tym samym pograzajac sie w jeszcze większym bolu :( a wszystko to tylko bo sa schematy ktore sa nam narzucone i jakiekolwiek zlamanie ich jest nieakceptowalne przez wiekszosc opini publicznej :(

Jak to życie chce? Nie można mówić o tym w ten sposób. To my sami kształtujemy rzeczywistość. Jesteśmy odpowiedzialni za to, gdzie się obecnie znajdujemy. Bezpośrednio lub pośrednio. Los losem, ale każde najdrobniejsze słowo i najmniejszy gest ma znaczenie. Nie wspomnę o tym, że czasami potrzeba odrobiny przełamania schematu niewielkiego pokonania siebie, by coś zmienić. Najczęściej największa przeszkodą do tego by być szczęśliwym jesteśmy my sami(nasze uprzedzenia i blokady).

Gość gość
GoscM... Niestety ludzie gdy podejmują wazne decyzje zyciowe radza sie innych i nie sluchaja siebie :(

Wiem. Sama tak robię i często gdy wysłucham się w siebie okazuje się że tak naprawdę serducho podpowiada co innego...

Gość gość
ja nie znalazlam milosci

Gość gość
GoscM...i czy jestes wtedy szczesliwa? Chyba oboje znamy odpowiedz...ppwiem tylko z ja przestalem tak robic przez co zostalem sam... ale moze tak wlasnie jest lepiej choc ciezko jak cholera :(

Gość gość
00.10... Miej oczy i serducho szeroko otwarte ;) Sluchaj intuicji ;) Byc moze milosc jest blizej niz Ci sie wydaje ;)

Gość gość
ja znalazłam ale była już cudzą miłością i ja cudzą więc nie zaczepiałam

Gość gość
Miłość się czuje i ma się pewność, że to właśnie to. Bywają osoby, które latami pracują, by wyzbyć się uczuć i później wszystko im się miesza.

Gość gość
człowiek który jest uczulony na jakiś pokarm nie próbuje się do niego przyzwyczajać bo wie jak to się skończy. podobnie z miłością zakazaną. lepiej pragnienie jej w sobie zabić niż iść za nią i tworzyć ludziom cierpienie.

Gość gość
Określenie zakazana miłość jest równoważnie głupie z określeniem zakazane życie. Faktycznie bywają samobójcy, ale życia im nikt nie zakazał.

Gość gość
I tak zawsze znajdzie się jakaś żeby wypiąć dupę.

Gość gość
zakazana miłość to zakazana miłość. nie każdy potrafi iść do celu po trupach i łzach. albo nie wszyscy potrafią wieść podwójne życie i udawać że wszystko jest git. niektórzy nie mogliby sobie spojrzeć w oczy w lustrze.

Gość gość
ja stracilam milosc