Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dał mi wolną rękę a ja się wstydzę

Polecane posty

Gość gość

Cześć, poznałam faceta, w moim typie, przemiły, o podobnych zainteresowaniach i gustach. Rówieśnik. Na obecną chwilę złego słowa powiedzieć nie mogę. Piszemy 2-3 tygodnie i weszliśmy na temat spotkania. I tutaj jest problem, bo ja się wstydzę. Bo tak, jestem otyła. Zdjęcia mam mało aktualne, może nie wyglądam na nich jak wieszak, ale trochę przytyłam od tamtego czasu. Boję się kompromitacji, odrzucenia, tego że spotkanie będzie żenadą, że będzie sztuczne, a on będzie robił wszystko aby zakończyć spotkanie, potem będzie znajomość na zasadzie kamfory- powoli, powoli wygaśnie, aż zniknie. I teraz jak mam się zachować? Dostałam wolną rękę, że to ja zdecyduję kiedy się spotkamy i czy w ogóle do tego dojdzie. Teoretycznie terminów mam sporo, ale myślę cały czas nad tym, że po prostu się wstydzę. Nie mam problemów z nawiązywaniem nowych znajomości, ale tutaj jednak chodzi o co innego. Jak się zachować? Przecież nie napiszę mu: musisz coś wiedzieć, jestem gruba, jak chcesz to możesz właśnie w tej chwili zamilknąć na amen.

To dlaczego wysyłałaś nieaktualne fotki, wiedząc, że coś może z tego być..? Nie mam rad. I nie skłamię, że on będzie patrzył na Twoją osobowość, bo dobrze wam się pisało itp... Dziwna sytuacja. Osobiście bym do niej nie doprowadziła, dlatego też nie mam konkretnych rad popartych doświadczeniem.

Gość gość
sama jestes sobie winna, ja bym sie wkurzyla jakby facet mi wyslal fotki pt. 10 lat i 20 kg temu, to jest klamstwo, tez nie wiem co Ci poradzic bo spieprzylas sprawe

Gość gość
To nie jest tak, że ja to jemu wysłałam, po prostu piszemy na fb, a ja nie publikuję tam codziennie zdjęć w lustrze i z całego mojego życia, dlatego nie mam uaktualnionych.

Gość gość
Może poradzicie mi jak mam tą sytuację wyprowadzić, przynajmniej tak żeby dojść do sytuacji albo wóz albo przewóz. I macie rację, to nie jest miłe pewnie spotkać się z kimś kto jest gruby mając nadzieję na coś innego.. Nie powiem mu też prosto z mostu słuchaj jestem gruba, bo powie: każda tak mówi i obróci to w żart i powie: na pewno nie jesteś.. a problem w tym że jestem i nie schudnę w 5 dni..