Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możłiwe ze nocleg nad morzem za 20 zł

Polecane posty

Gość gość

moja koleżanka mówi że 25 lipca jedzie nad morze i płacą za nocleg 20 zł od osoby . Ja z facetem w tamtym roku płaciliśmy w pensjonacie 80 zł od osoby ( ze śniadaniami w cenie) Nie chce mi się w to wierzyć że można wyrwać nocleg za 20 zł w szczycie sezonu

Gość gość
Ja jadę 17 i płace po 90 od osoby bez śniadań w cenie

Gość gość
Ściema

Gość gość
Za 50 za noc od osoby mozna wyrwac pokoj

Gość gość
no właśnie też mi się coś nie zgadza . Może ja płaciłam mniej bo był to pensjonat w mniejszej miejscowości .

Gość gość
Chyba w namiocie autorko ;) albo u starej babci w zrujnowanym domu z zapadającym sie dachem ( bo juz takie widzialam) Bylam teraz od osoby 100 w eleganckim domu wczasowym z duzym tarasem

Gość gość
jest mozliwe, ale pewnie b słabe warunki i przede wszystkim- daleko, moze maja np. 4 kilometry do morza... na pewno sie da znalezc za 25 zł... ja kilka lat temu znalazłam w Karpaczu nocleg w pokoju dwuosobowym za 20 zł od osoby, i nawet miejsce nie takie złe, ale strasznie małe pokoje, wystrój z komuny, i wspólna łazienka

Gość gość
Zalezy w jakiej miejscowosci.

Gość gość
gdzieś niedaleko władysławowa chyba swarzewo ale nie jestem pewna ...

Gość gość
W karpaczu zima płaciłam w hotelu Karpacz 35 zl od osoby. Bardzo bylismy zadowoleni

Gość gość
Bylam w Pobierowie, spontan, mnostwo wolnych miejsc. Babcia za pokoj chciala 50 od osoby. Nie mialam zamiaru jednak z babcia mieszkac gdy uslyszalam jej natrętna gadke. Ceny rozne naprawde ale 20 zl to nie wiem gdzie ona załatwiała. Moze daleko od morza.

Gość gość
Władysławowo to nie wiem, daleko od moich stron

Gość gość
Wole zaplacic i miec dobre mile warunki.

Gość gość
a potem tez jezdziłam do Karpacza, do takiego starszego pana, i płacilismy za pokój łacznie 50 zł - czyli 25 od osoby. łazienka na korytarzu, ale najczesciej bylismy sami na całym pietrze. Pokoik mały, b skromny, dwa łózka, telewizor mały z tylko 4 programami, stoliczek... stary wystrój, chata tez, ale nic sie nie waliło, nawet w jeden zimniejszy dzien sie właczyło ogrzewanie... i ten pan przemiły, mozna bylo pogadac, a jak nie wracalismy to sie nieraz przejmował i dzwonił, czy sie nic nie stało, czy po nas nie podjechac smochodem, itp

Gość gość
ja wynajmuję turystom i to w samym Gdańsku zależy ile osób ale im więcej w pokoju tym taniej np. jeśli 4 osoby to po 25/osobodobę,owszem sa to kwatery prywatne ze wspólną ze mną lazienka ale ja pracuję od rana do wieczora i nie wtryniam się komuś w zycie, z tego co widziałam to nawet centrum Sopotu mają tanie noclegi ale warunków nie znam bo tam nie bylam, mój dom jest od plazy ok 20 min spacerem, wiec nie tak zle a warunki takie w miare,nie twierdze ze to elegancki penjonat z wielkimi apartamentami i tarasami ale tez nie jakas zapadła diura z komuny, ot, pokoiki w skromnym prostym stylu,białe odremontowane sciany,biala hotelowa pościel,skromnie ale zadbane. wiec to zależy w ile sosob jest na pokoju no i jaki jest rodaj noclegu czy to jest hotel czy prywatny pokoj czy jak?

Gość gość
90 za os bez śniadania???? Czyli 90 razy 4 os razy 7 dni do daje 2520 !!! Kto jest tak głupi zeby tyle kasy zostawić? I za co ? Morze lodówa,dojazd -droga przez mękę wszystko drogo i na każdym kroku ktoś coś chce oskubać a na pogodę to ani święty nie trafi. Teraz mój wyjazd do Włoch cena 2400 bez żarcia cieplutka woda sloneczna pogoda dojazd 950 km 9-10 godz i na plaży wyobraźcie sobie widać morze, a na plaży w Polsce widać szmaty na patykach i grajdoly Cebulaków a do wody trzeba slalomem zapie..lać.

Gość gość
No tak.

Gość gość
00.27 nie przesadzaj

Gość gość
My w tym roku mamy rezerwację w pensjonacie 200 m od plaży w rozewiu płacimy 150 zł za dwuosobowy pokój z łazienką w ubiegłym roku pojechaliśmy na spontanie na początku sierpnia i od władysławowa do karwi nic wolnego znaleźliśmy nocleg w miejscowości krokowa 10 km od morza . płaciliśmy 50 zł za pokój dwuosobowy z łazienką na korytarzu warunki staszne ale wynagradzały niską ceną

Gość gość
W Polsce to zdzierstwo ,za warunki jak w chlewie płacić 90 zl ??? Toż to rozbój i to za co za zimną wodę i parawaning ??? Wyjeżdżamy w okolice Wenecji ,85 zl za osobę!!! Penzion 2 pokoje dla 4 osób z wyposażoną kuchnią do tego ciepla woda i 100% dobra pogoda ! Ludzie kiedy wy na oczy przejrzycie ?

Gość gość
gość dziś Uspokój się, nie mówiłem, że będziemy mieszkać w chlewie. To raz, dwa jedziemy we dwoje, a nie w 4 osoby, trzy, wynajmujemy pokój w hotelu, bo moja druga połówka nie znosi dzielić z innymi łazienki ani właścicieli buszujących nam po pokoju. Nie mamy żadnych udogodnień ani hotel nie jest w wysokim standardzie, ot, taki tam hotelik o średnio przemyślanym wystroju, grunt, że czysty. Rzadko nam się zdarza, by pokój w hotelu albo kwaterze prywatnej, ale z łazienką i nie dzielony z innymi osobami był tańszy. Te 90-120zł za tani pokój to standard. Założyłem, nie mówimy o polach namiotowych, schroniskach studenckich i pokojach bez okien u nadmorskich emerytów :D A zanim zaczniesz wyzywać mnie od głupków, informuję, że lubię polskie morze, mimo, że jest zimne. Wolno mi?

Gość gość
ja też uwielbiam polskie morze. Nie musicie jeździć latem kiedy zdzierają z turystów jak mogą ja jeżdżę w październiku potem w lutym i kwietniu Plaże puste Noclegi do wyboru do koloru każdemu zależy i każdy jest miły ceny o połowe niższe albo więcej żyć nie umierać :) co prawda nie ma tych wszystkich straganow knajp dyskotek i innych atrakcji sezonowych ale my lubimy cisze i spokój szum fal i my nikogo więcej bajka :)) ps. płacimy za apartament z widokiem na morze 160 zł od 4 osób

Gość gość
Chyba bym się rozpłakał na takiej pustyni, zimno pusto i co tam robić??? Tydzień stać i na fale sie gapić ? A gdzie tyleczki do podziwiania ciepla woda do pofikania ,skutery bajery ?a ciszę to ja mam w domku pod lasem gdzie mieszkam.

Gość gość
Sopot, kamieniczka z wystrojem z czasów komuny, ale pokój całkiem niemały 30zł/os

Gość gość
90 zł/os bez śniadan to normalna cena za godziwe warunki.tyle płacilismy z chłopakiem w zeszłym roku.mieliśmy pokój z telewizorem i całym aneksem kuchennym,łazienke i sypialnie.Wszystko malutkie,no ale było wszystko co potrzebne i niedaleko do morza a własciciel przemiły

Gość gość
wakacje mamy raz do roku i wolimy zapłacic troszke wiecej ale miec co potrzeba,a nie wspólna kuchnia czy nie daj boże łazienka.namiot to juz w ogóle jakis hardkor

Gość gość
tak jak napisał ktoś wyżej po sezonie nocleg może być za 30 zł za 20 to raczej jakieś brzydkie śmierdzące pokoje ze wspólnymi łazienkami . W sezonie letnim nie ma noclegu za 20 zł nawet pod namiotem

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby było tak tanio. Najtańszy nocleg jaki udało mi się znaleźć dwa lata temu to było w Rewalu, ale za 35 zł i wspólna łazienka. Noclegi w Rewalu znalazłam na stronie https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+Rewal.html każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.

Gość gość
Ja płaciłam w Sopocie 100 za wielki pokój teoretycznie 5osobowy z łazienką. Mieszkałam w nim sama, ale na pewno jest to realna cena, zwłaszcza jal w pokoju ma być gęsto jak na kolonii.

Gość marina89
No cóż, pewnie można znaleźć taki nocleg, ja jednak wolę dać trochę więcej i mieć pewność, że te kwatery w ogóle istnieją i nie są to jakieś zatęchłe dziury. Zresztą Booking czy Bookapart mają całkiem fajne bazy i można znaleźć tam nocleg w sensownych cenach.