Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możłiwe ze nocleg nad morzem za 20 zł

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś chce spać na tapczanie z prl - u i mieć wspólną łazienkę to pewnie i tak to kosztuję 20 zł. Ja wolę dopłacić więcej i spać w ludzkich warunkach - jak jedziemy do Sopotu to najczęściej korzystamy z tej oferty http://www.victus-sopot.pl/.

Gość beatric5
Pewnie możliwe, ale ja wolę jednak wydać troszeczkę więcej i zarezerwować nocleg w jakimś sprawdzonym miejscu. Ja zazwyczaj szukam na Bookaparcie albo Bookingu.

Gość nektarynkax
Pewnie gdzieś można znaleźć taki nocleg, ale w szczycie sezonu? Wątpię. Plus nie wiadomo jakiej jakości jest taka kwaterka. 40,50 zł za osobę jak najbardziej. Ja zazwyczaj szukam poprzez serwisy rezerwacyjne, chociażby Booking czy Bookapart, bo przynajmniej mam jakąś weryfikację. ;)

Gość gość
Ja jeżdżę nad morze zwiedzać cały dzień i tylko spać na noc a nie w ""apartamentach"" siedzieć. A tak propo to troche się dziwie tym ludziom co wynajmują kwatery w willach, tylko kasa się dla nich liczy boże całe wille wynajmują i nawet jednego pokoika dla siebie nie zostawią, jedni właściciele w piwnicy spali, drudzy w jakiejs szopce na dworze itd. Jak szczury.

Gość gość
A i 50,60 ,zł od osoby doba.

Gość gość
20 zł to na polu namiotowym chyba. W tym roku bez wyżywienia w Łebie pokój + łazienka 60zł osoba. Chociaż może w w listopadzie to będzie ze 20 zł :D

Gość gość
Pewnie, że możliwe sprawdź sobie oferty na www.zaplanujwczasy.pl

Gość gość
Jasne, że tak. Wszystko zależy czego szukasz i kiedy. Noclegi nad morzem znajdziesz na stronie https://nanocleg.pl/

Gość mandrragorra
20 złotych to taki najtańszy nocleg, być może gdzieś da się takie znaleźć. Ja zazwyczaj ich szukam przez Booking lub Bookapart

Gość coolina
Bookapart ma fajne noclegi, ja bardzo je lubię. Ale mimo wszystko najczęściej szukam kwatery tak za 40, 50 zł

Gość gość
Jasne, że są ale to pewnie najniższy standard. Kilka lat wcześniej jeździliśmy do Władysławowa do Cetniewa i tam po za sezonem i płaciliśmy 35 zł a w sezonie więcej. Teraz zmieniliśmy na trójmiasto i najczęściej od nich www.victus-sopot.pl.

Gość gość
Wszystko jest możliwe! Ja znalazłam świetny nocleg w Kielcach www.tonocleg.pl za żadne pieniądze w centrum miasta w wysokim standardzie :O

Gość gość
Za 20 złotych to może nie, ale już za nieco więcej — zdarzało mi się znajdować całkiem fajne np na bookaparcie za ok 40