Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzymZG

GDZIE ZAPROSIĆ 43 LETNIĄ KOBIETĘ NA 1 SPOTKANIE??

Polecane posty

Gość SzymZG

Witam Was Drogie forumowiczki! Poznałem nieco starszą kobietę. Dosyć przypadkowo zaznaczę na wstępie. Piszemy juz 3 tyg, dobrze się rozumiemy. Tak myślę, jest wesoła, rozrywkową kobieta i wydaje się być pewna siebie. Czego się nie spodziewałem po 40-stkach. Towarzystwo połowe młodszych dziewczyn nie jest mi obce, zaś taka sytuacja ma miejsce 1 raz przyznam. Fantazji tez nie miewam o starszych kobietach choć napewno bym nie odmowił. Raczej to Jej przypadłość .Wypatrzyła mnie wkoncu na dużej dyskotece to i trybem domowniczki też nie jest (a może jej pupa nie przestała poprostu tańczyć) Nie zastanawiam się nawet w co brnę, ciekawość samego siebie i nowych doświadczeń wygrywa. Wiem, że się jej b.podobam, więc mam "górę" Ona też jest ładna i zadbana. MAŁO TEGO nie wiem jak znalazłem się na stronie klubu i galerii zdj. z przed 2 mies. Napewno nie szukałem siebie , tym bardziej zaskoczył mnie komentarz "(po lewej) najładniejszy facet w klubie" i dalej poszło.. Wracając do TEMATU . Gdzie kobiety lubią spędzać pierwsze spotkania? 60km nas dzieli . Nie wyjade przecież z hotelem jak do "koleżankinawieczor". Do mieszkania tez nie wypada odrazu. Mimo że, zrobiłoby na niej duże wrażenie:) Pytałem ją, ale nawiązując do jednego odpowiedziała na drugie, którego nie zadawałem gdyż się domyślam:) Nie zależy mi na seksie z Nią, ciekawi mnie czy darady zbudować wzajemne reacje z 16lat starszą kobietą. CZEKAM I LICZĘ NA JAKIEŚ WSKAZÓWKI FORUMOWICZKI. Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam. Szymon 27l. ZG.

Gość gość
Ja mam 9 lat starsza, 16 lat starsza to troche przesada w tym wieku :)

Gość gość
nie badz smieszny tak na prawde co ty wiesz o sexie???? zero polotu!!!! gdzie sie spotkac ???? buhahahahahaha nie pochlebiaj sobie :-(

Gość gość
1/10 piszesz jak dzieciak więc pewnie masz z 18 lat. W takim wieku nie musisz się o nic martwić ona wie gdzie cie zaprosić. Ty się skoncentrować na wybieraniu jeansów telefonu jaki będziesz chciał kiedy "po" zabierze cie na zakupy.

Gość SzymZG
Pisałem, że nie o seks mi tutaj chodzi , a nowe sytuacje i doświadczenia z nimi idące

Gość szykujwiagre
Szymon przeleci Cię 43letnia MASZYNA :D

Gość piszodpiszepopiszemy
a mnie za to kręcą takie kobiety na maxa !! 29l ale mało wariatek takich

Gość bezpruderyjna46
Młody.Duży.K***s.Obowiązkowo.To.Uwielbiam.

Gość przypadkowoTu
dla jednych pań 15 to dużo , dla drugich 20 to norma.. jak się określisz to bede o 1 opinie madrzejszy, albo Ty mile zaskoczona:)

Gość alabrzegdln
Nie mam nic przeciwko młodszym kochankom. Jak im odpowiada to tylko korzystać i bzykać się do woli. Mlody wysportowany czy Misiek z nadwagą bez kondycji.. Co wybierzesz? Tak myślałam.. ale miłości z dobrym seksem nie myl

Gość przypadkowoTu
uciekłaś bezpruderyjna46 ?

Gość bezpruderyjna46
Zajęta. nie uciekam . 18cm odpowiada u faceta a tym bardziej kobiecie co ma takiego na stałe. Nie zgadzam się z tym , że rozmiar nie ma znaczenia. Kpina! Wygląd i depilacja też mozna by wtedy powiedzieć. Między być zadowoloną, a być rozczarowaną róznica jest wielka! Pozdrawiam

Gość gość
nie uciekasz? szkoda bo z checią bym Cię doszedł*dogonił :)

Gość bezpruderyjna46
nie uciekam, nawet wielkie sprawy biorę we własne ręce :):) a takich jak Ty trzymam w garści

Gość gość
Podaj @ ocenisz doktorko:) co Ty na to bezpruderyjna kusicielko?

Gość gość
Chłopaku jesteś w moim wieku na dziewczynę powiedzieli by że facet w tym wieku i 27 to patologia (nie mam na myśli zonatego) ale jak chłopak jest w takiej sytuacji to jest ok? Młody jesteś być może zmarnujesz sobie życie przez ten czas mógłbyś znaleźć sobie rownolatke a bierzesz się za starsza kobietę,która nie wyrosła z imprez? Źle o niej świadczy. O tobie też. Mam nadzieję że to marne prowo :-)

Gość bezpruderyjna46
Zaskocz tu, a same się odezwą:)

Gość bezpruderyjna46
Zostaw @ słodziaku , wieczorem napisze. Praca goni

Gość gość
Autorze, najlepiej podjedź po nią te 60 km a potem zabierz ją w jakieś ciekawe miejsce w połowie drogi między Wami.