Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiedzmy

Nie jara go to

Polecane posty

Gość Powiedzmy

Z moim chłopakiem jesteśmy już 2lata. Ostanio przyznal mi się że... nie podnieca Go to gdy Go całuje po ramionach, torsie. Trochę mnie to smuci i zastanawia dlaczego. Owszem mówi że jest to miłe ale nic więcej. Podnieca Go za to sam mój widok, gdy się calujemy, gdy jestem na Nim albo po prostu bawimy się ustami/rekoma. Co może być powodem braku podniecenia podczas dotyku? Bardziej Go zadowala zajmowanie się mną niż gdy ja zajmuje się Nim. Mamy po 22lata. Jest Nam cudownie, znamy się dość długo. Czy mam powód do zmartwień? Czy to po prostu na Niego nie działa ?

Gość Powiedzmy
Zmartwiło mnie to bardzo.. dowiedzieć się że dotyk mój Go nie podnieca.. nic miłego. Podniecam Go ja, mój widok gdy się bawie albo gdy dotykam jego członka, ale żadne buziaczki i dotyk po ciele nie wzbudzają podniecenia. Czyli nie powinnam się o nic martwić? Tzw. Taki typ?

Gość Powiedzmy
Up

Gość gość
o rany. Znowu komplikowanie sobie życia. Jak Ci powiedział ze nie lubi to znaczy ze nie lubi i nie ma sie tam doszukiwać drugiego dna...

Gość gość
różnie jest u różnych facetów. Ja jestem strasznym pieszczochem i bardzo lubię pieszczoty każdego miejsca mojego ciała - jeśli dziewczyna pieści tors, nawet całuje moje męskie sutki jest super. Lubię pocałunki, dotyk, pieszczoty jajek i penisa, oral itp. Niektórzy jednak faceci zorientowani są głównie na penisie i tacy innych pieszczot faktycznie nie lubią. Ja z moją dziewczyną po prostu bardzo eksperymentujemy. Ostatnio odkryliśmy erotyczną lewatywę. Jak się okazuje faktycznie jest bardzo przyjemnie gdy ciepła woda delikatnie wlewa się do jelit i pobudza w ten sposób podbrzusze. Jedni więc lubią poszukiwać czegoś nowego inni lubią prosty seks czasami poszukują ale innych partnerek ;)

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji