Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zle samopoczucie w ciąży porady

Polecane posty

Gość gość

Hej mam taki problem jestem dopiero w 6 tyg ciazy od 4 dni mam mdlosci poranne wymioty i bole głowy ogolnie zle samopoczucie brak apetytu musze wmuszac zeby zjesc i odrzuca mnie od miesa itd tragedia i mam problem jestem na zwolnieniu 2 dniowych narazie bo Tyle chcialam czy kontynuować dalej prace mimo zlego samopoczucia czy isc na l4 wiem ze to szybko moze ktos doradzi? Dodam ze 1wsza ciaze poronilam

Gość gość
Up

Gość gość
Yyy ale to musi byc twoja decyzja, ja poszlam na l4 bo bol podbrzusza byl tak silny ze robilo mi sie slabo..mdlosci czy ogolne zle samopoczucie nie jest podtekstem do nierobstwa.

Gość gość
To wychodzi na to ze bolpodbrzusza tez nie jest powodem do nierobstwa bo ja sie na prawde fatalnie czuję i nie chce pracować z lenistwa Tylko z zlego samopoczucia nawet w nocy sie budze z mdlosciami i bolem glowy także prosze bez obrazy bo jak narazie jeszcze na L4 nie poszlam

Gość gość
To zależy, mnie męczylo pol ciąży, mdlosci wymioty wszystko, nie bylam w stanie wyjść z domu bo takie poty na mnie bily ze ani się ubrać ani umalować, prysznic trzy razy dziennie, jeśli ci nie przejdzie no to oczywiste ze l4, a jak sie będziesz czulą na silach pracować to nie ma problemu

Gość gość
Ja bym się nawet nie zastanawiała i poszła na l4