Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu o wozku.

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy gondola jest konieczna. Te wozki 2w1,3w1 sa kosmicznie ciezkie,nawet do 20kg.Gdyby tak kupic zwykla spacerowke kolo 6 kg i nosidlo? Znowu ciezki wozek bedzie lepszy w zimie. Do kiedy dziecko jezdzi z gondola?

Gość gość
Jeśli planujesz wozić dziecko od urodzenia, to gondola jest niezbędna. Leżące niemowlę wypadnie ze spacerówki a w takim nosidle samochodowym można trzymać dziecko tylko 2 godziny dziennie (nie rozwija się w bezruchu, który wymusza taki fotelik).

Gość gość
U mnie okazała się konieczną i całe szczęście, że kupiłam dużą, bo mały usiadł dopiero jak skończył 11 miesięcy, a do tego czasu musiał jeździć w gondoli. Takie zalecenie rehabilitantów.

Gość gość
Dla zdrowia dziecka jednak lepiej gondole.

Gość kasiankaa
Zobacz sobie wózek Barletta http://www.adamex.pl/barletta fajny model i wcale nie jest taki ciężki. Wygląda elegancko, ma dobre amortyzatory, także porusza się nim wygodnie, bez żadnych problemów, nawet w przypadku nierównej drogi. Ten wózek ma dużą gondolę, także warto mieć go na uwadze podczas szukania pojazdu dla swojego maluszka.

Gość gość
Są wózki które mają miękką gondole wtedy jest ona dużo lżejsza albo takie gdzie ze spacerówki jakby robi się gondole ale niestety te pierwsze wózki są cięższe niż sama spacerowka. Ale ja niewsadzilabym noworodka do spacerówki a co jak okaże się na starcie ze np to wcześniak wtedy gondola bedzie konieczna.

Gość gość
też korzystam z barletty adamexu i wagowo dla mnie jest jak najbardziej ok, a jestem drobną kobietką