Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężczyzna_77

Ognisty romans

Polecane posty

Cześć, Chcę poznać Kobietę. Nawiązać intymną i skrytą relację, z której będziemy czerpać obydwoje, w zależności od potrzeb każdego z nas. Rozmowa, namiętność, bliskość, pieczoty słowne i (może) cielesne, podniecenie, realizacja sfer, które wymagają więcej niż daje nam aktualny partner/partnerka. Dyskrecja, ona będzie podstawą naszej relacji. Nie będziemy ingerować w swoje życie prywatne. Nigdy. Na codzień, siedząc w pracy, moglibyśmy prowadzić naszą sprośną grę, świntusząc sobie dyskretnie. A gdy doprowadzimy do momentu wrzenia (jeśli będziemy obydwoje mieli na ochotę) spotkamy się ukradkiem i zrealizujemy nasze potrzeby.. rozmową, dotykiem, pieszczotami a może czymś więcej? Co o tym myślisz? Odezwij się. eliotiti@interia.pl

Gość gość
Ryzykowne ale fajne ile masz lat ?

Gość gość
Myślę,że masz kryzys wieku średniego i jesteś żałosny. Mam nadzieję,że żona puści Cie z torbami BEZ ODBIORU

Gość gość
Myślę że tylko idiotka by się wdala w tak bezwartosciowa relację i też bez odbioru. I mam nadzieję że żona pusci cie z torbami.

Gość gość
Nie jestem idiotką a też mnie to kręci

Nie uważam, żebym był żałosny : ) fakt, że tak Cię moja odpowiedź wzburzyła świadczy o tym, że pewnie w głębi duszy sama chciałabyś wejść ze mną w ta relację. Zapraszam do kontaktu :)

Gość gość
Ryzykowne bo każdy ma rodzinę