Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byl okres,ze bylam brzydka,zaniedbana...

Polecane posty

Gość gość

to nagle zaczelam miec kolezanki.Teraz znowu wygladam korzystniej i znowu mnie unikaja.Baby to jednak kanalie.

Gość gość
Jesteś mono tematyczna, nie masz innych zainteresowań

Gość gość
A wy jestescie zawistne i falszywe,tylko za c***ja sie do tego nie przyznacie jak bardzo.

Gość gość
Ale oczywiście ty jedyna na świecie nie odczuwasz takich prymitywnych uczuć wobec innych kobiet, bo jesteś wYjĄtKoWa XD

Gość gość
Nie dziwię się że nikt ciebie nie lubi.

Gość gość
gość dziś Nie dziwię się że nikt ciebie nie lubi. x Oczywiscie.Lubilyby jakbym byla brzydka :)

Gość gość
Ale na tym forum też jesteś nie lubiana a przecież tutaj nikt ciebie nie widział

Gość gość
gość dziś Ale oczywiście ty jedyna na świecie nie odczuwasz takich prymitywnych uczuć wobec innych kobiet, bo jesteś wYjĄtKoWa XD x Nie nie odczuwam,dlaczego mialabym ?

Gość gość
gość dziś Ale na tym forum też jesteś nie lubiana a przecież tutaj nikt ciebie nie widział x Bo niewygodne tematy zakladam,a kobiety tego nie lubia :)

Gość gość
18.24 Czyli uważasz się za najładniejszą kobietę, jaką kiedykolwiek spotkałaś, skoro wszystkie brzydsze kobiety unikają tych ładniejszych, a tobie nigdy to się nie zdarzyło?

Gość gość
Raczej głupie tematy, po twoich mono tematycznych wypowiedziach widać że prócz urody może nawet urojonej nie masz żadnych innych zainteresowań, poza tym jesteś wulgarna i mało inteligentna, nie dziwię się że nikt ciebie nie lubi.

Gość gość
Jak brzydka o siebie zadba, to zostaje brzydką zadbaną.

Gość gość
Ja jestem ładna i zadbana i jakoś mam dużo koleżanek. Widać, problem tkwi w twoim charakterze, a nie w urodzie.

Gość gość
gość dziś Raczej głupie tematy, po twoich mono tematycznych wypowiedziach widać że prócz urody może nawet urojonej nie masz żadnych innych zainteresowań, poza tym jesteś wulgarna i mało inteligentna, nie dziwię się że nikt ciebie nie lubi. x Jesli na podstawie tego,co tu wypisuje mnie oceniasz to raczej ty nie grzeszysz inteligencja :) I nie, na grono przyjaciol nie narzekam ale takie zmije jak ty wlasnie omijam szerokim lukiem.

Gość gość
upik