Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie warto mieć mało partnerów lepiej jest smakować i cieszyć się życiem póki

Polecane posty

Gość gość

się jest młodym i póki można. Niestety to prawda. Jestem już grubo po 30 i mam jednego meżczyznę, z którym żyłam przez kilkanaście lat, bez zdradzania go i szukania innych przygód. Wg moich obserwacji, najlepiej w życiu ustawiły się kobiety, które zmieniały często partnerów i szukały właściwego dla siebie. Te które zakochały się i związały z pierwszym i nie szukały niczego, mają najgorzej - nie chodzi o to, że nie zaznały przygód, ale nawet nie mają nic z tego , że są wierne - jak ja, gdzie praktycznie przez cały czas, mój facet miał wątpliwości czy jestem wierna, i zawsze ma obawy czy nie pójdę w bok - nie chcę rozwijać tego tematu, ale tak jest. Moja koleżanka ma podobną sytuację, jest ze swoim mężczyzną, obecnie mężem od 20 lat i praktycznie przez cały ten okres boryka się z jego chorobliwą zazdrością. Ona jak i ja nigdy nie szukałyśmy nikogo, a ona jest naprawdę piękną kobietą . Jesteśmy już obie sporo po 30-tce i takie refleksje nas nachodzą, jak patrzymy na inne dziewczyny, które zmieniały często partnerów, i uchodzą za "łatwe" lub "latawice" ; chcę tutaj zaznaczyć, że nie mam nic do takiego zachowania, a wręcz, teraz z perspektywy czasu uważam, że tak właśnie należy robić - trzeba korzystać z życia i nie dawać się omamić jednemu facetowi, tylko sprawdzać i testować. Mężczyźni niby szukają wiernych kobiet i bez nałogów, które będą siedziały w domu, ale wierzcie mi Drogie PAnie, że za to nie czeka Was żadna nagroda, ani wyróżnienie. Tylko kobiety, które znają swoją wartość, nie dają się omamić i tworzą atmosferę taką, że facet wie, ż emoże je stracić w każdej chwili, maja dobrze i są szanowane i rozpieszczane. Takie dziewczyny , jak ja czy moja jedna koleżanka, które siedzą w domu, nic z tego nie mają. Kobiety - korzystajcie z życia, kochajcie się i nie dawajcie się facetom omamić i miejcie w 4 literach jak ktoś będzie mówił, że jesteście puszczalskie, czy łatwe. To Wasze życie warto żyć jak się chce, a nie tak, żeby komuś było wygodnie.

Gość gość
gość dziś jesteś mentalną szmatą

Gość gość
biedactwo się nie ustawiło, jakie smutne :-) milosc dla wybranych

Gość gość
Zamiast dorabiać ideologię do swojego nędznego życia, trzeba było napisać wprost że zależało ci na wygodnym ustawieniu się, a nie próbujesz na siłę innych przekonać do puszczalstwa. Ktoś kto oczekuje za wierność i stabilizację nagród jest zwyczajnym nieudacznikiem, bo nie o to w tym przecież chodzi. Możesz zacząć puszczać się teraz skoro tak bardzo ci tego w młodości brakowało, tyle tylko że jeśli kiedyś nie miałaś do tego okazji to i po 30-tce zbyt wiele ich mieć nie będziesz :P

Gość gość
19:02 dokładnie

Gość gość
Mężczyźni niby szukają wiernych kobiet i bez nałogów, które będą siedziały w domu, ale wierzcie mi Drogie PAnie, że za to nie czeka Was żadna nagroda, ani wyróżnienie. Tylko kobiety, które znają swoją wartość, nie dają się omamić i tworzą atmosferę taką, że facet wie, ż emoże je stracić w każdej chwili, maja dobrze i są szanowane i rozpieszczane. Takie dziewczyny , jak ja czy moja jedna koleżanka, które siedzą w domu, nic z tego nie mają. Najlepsze słowa z całej wypowiedzi i potwierdza to stara baba, matka, teściowa i babcia.

Gość gość
Ciesz sie na klykciny, hpv i hiv.