Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

d6ns

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam was serdecznie. Mam mały problem, w sumie nie wiem czy jest się czym martwić ale od 31 dni nie pojawił mi się okres, wcześniej miałam dość nieregularny natomiast nie aż tak. Dodam że mam objawy normalne jak przed miesiączką, nabrzmiałe piersi, lekkie bóle podbrzusza i też również wzmożony apetyt. Jedno co mnie niepokoi to wydzielina z pochwy, koloru białego, śluz jest lepki nie ma go dużo natomiast on jest, mam uczucie też takiego naoliwienia jakby pochwy, myślicie że to może być ciąża? Dodam też, że uprawiam z chlopakiem stosunek przerywany, ale zawsze uważaliśmy aby "efekt koncowy" nie był w środku.. Jem również tabletki na włosy, Skrzypolen, czytałam że skrzyp może opoznić okres... Nie wiem co mam myśleć. Co sądzicie? Czy to mogą być objawy ciąży?

Gość gość
tak! 100% ciaza. przerywany to zadne zabezpieczenie. gratuluje

Najlepiej zrobić test, w końcu nit z nas nie jest tu jasnowidzem :) Kup test, zrób go i będziesz mieć odpowiedź. Jeśli będzie pozytywny leć do apteki po Folika, jeśli negatywny zacznijcie stosować antykoncepcję bo w końcu kiedyś ciąża się zdarzy...