Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie przy kości tak robią?

Polecane posty

Gość gość
Palace syf cwele, wiedza ze szkodzi i dlatego namawiaja bo to nedzne qrwy ale na szczescie mozna takich smieci unikac co z radoscia robie:)

Gość gość
wolna wolna polega na tym, że można czasem zrobić sobie przyjemność i nie wpaść w nałóg - jak wiesz, że masz osobowość która łatwo się uzaleznia, nawet od cukru, to albo mów wprost (ale b będą dziwnie na ciebie patrzeć i nie możesz się temu dziwić) albo mów, że masz zgagę po słodyczach

Gość gość
nie wiem co mi zmieniło, ale miało być "silna wola" a wyszło "wolna wolna" XD

Gość gość
Po prostu niektorzy ludzie na sile chca upodobnic innych do siebie. nawet jak ich nawyki sa zle, oni tego nie widza i dziwia sie, ze ktos ma inne... Np. zdrowo sie odzywia, nie pije alkoholu itd. NIe rozumiem tego. Ja akurat czasem wypije piwo, czy raz na ruski rok zjem cos niezdrowego, ale czesc ludzi tego nie rozumie. denerwuje mnie to. lubie moich znajomych, ale czasem przeginaja z tym namawianiem wlasnie.

Gość gość
to im to po prostu powiedz, przecież się nie obrażą

Gość gość
Wiekszosc znajomych to qrwy

Gość gość
23:25- mowilam, nie pomaga...

Gość gość
gość dziś "może przez mentalność grupową? twój rak płuc ich nie uszczęśliwi przecież" Tylko, że ja przez te 1.5 roku i tak byłam biernym palaczem, oni palili na okrągło i nie było kącika dla palaczy. Po 8 godzinach wracałam do domu zmasakrowana od smrodu papierosów, bólu głowy i mdłości, a oczy też ciągle podrażnione i z zapaleniem spojówek. Przez tą "zadyme" się zwolniłam.

Gość gość
no to już była wina zarządu, bo palenie w miejscu pracy jest nielegalne. Ale rozumiem, też bym była wściekła :/

Gość gość
gość dziś No chyba Cię nie zaskoczę, jeśli powiem że szef i kierownik również palili.

Gość gość
Pier!dolone przyglupy:o

Gość gość
a ty jesteś małą dziewczynką która boi się pytania dlaczego nie chcesz ciasteczka:-) ? osobie pewnej siebie nikt nie zada tak głupiego pytania ,ewentualnie RAZ :-) a częstowanie to gościnność i niech częstują, mówisz dziękuję i tyle

Gość gość
Nie będę żarła tego syfu bo nie chce być taką tłustą świnią jak ty - jedną odpowiedź i problem na lata rozwiązany :)