Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do nieszczesliwych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras napije sie ze mna piwa? Niby nie lubie, ale zrobie wyjatek w dobrym towarzystwie nieszczesliwych kobiet (oczywiscie nieszczesliwych przez swoich partnerow). Juz koncze pierwsze i ide do sklepu

Gość ronka71
Nie lubię piwa. Staram się nie często być nieszczęśliwa. Ale mogę porozmawiać choćby wirtualnie.

Gość gość
Tez nie lubie, ale dzisiaj robie wyjatek i bede pic jablkowego. Moze sie nawale i przez chwile nie bede myślec o tym, ze wzielam slub z idiota i co gorsze mam z nim dzieci

Gość gość
Ja piję 0.5% polecam.

Gość gość
A tym sie da upic? Dla smaku piwa nie pije tylko po to by moja glowa odpoczela od nerwow, moje oczy od lez, czyli w sumie po to by miec faze i nie myslec

Gość gość
Ronka71 A teraz jestes?

Gość gość
Naprawde nie ma tu nieszczesliwych kobiet? W sumie to dobrze tylko sie cieszyc. Szkoda, ze ja do nich naleze. Sama spieprzylam zycie na wlasnie zyczenie.

Gość Ronka71
gość dziś Ronka71 A teraz jestes? xaxax To jest dobre pytanie. W sumie troche tak. Cały dzień było dobrze, potem wieczorem poszłam z psem na spacer a tam wszędzie zakochane pary albo rodziny z dziećmi, to znowu dopadł mnie dół. na szczęście już ciemno, wszyscy wrócili do domów.

Gość gość
W moim przypadku lepiej by bylo miec psa i z nim wyjsc niz z moim mezem, ktory na spacerze, w kinie traktuje mnie jak kolezanke. Chociaz nieee...kolezanka pewnie bardziej bylby zainteresowany niz mna.

Gość Ronka71
21:59 Na mojego psa narzekać nie moge ;)