Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rose1668

Co sądzicie o PiSie?

Polecane posty

Gość Rose1668

Bo ja osobiście ich... Bo dla mnie to cyniczne, pazerne i zawistne towarzystwo. Nie jestem podatna na hipnozę pońcetplus, mieszkania plus, emeryturę plus i inne ich plusy więc nigdy nie będą mogli mnie kupić. Poza tym nie lubię ludzi z charakterystycznymi zaciętymi i zniekształconymi przez nienawiść pyskami. A jak jest z Wami? :)

Gość Rose1668
*mialo byc ze osobiscie ich nienawidzę ;p

Gość gość
Uwaga płatny troll UB

Gość gość
Nie zgadzam się z autorem. PiS to partia działająca dla Polski najlepiej ze wszystkich Partii. Utworzył najlepszy rząd. Prawo i Sprawiedliwość dba o Polskę, Polaków, polską kulturę i tradycję.

Gość gość
PiS to Partia Patriotyczna. Dba o interesy całego Państwa. Zawsze na nich głosowałem i będę głosował.

Gość Gosccc
Zadanie dla ABW i organów ścigania. Ustalić autora powyższych wpisów. Jest on potencjalnym naśladowcą Cyby, który medialnie deklaruje niechęc do innych i wraza gotowość walki z PiS-em. Nie ma bardziej udokumentowanego dowodu popełnienia przestępstwa określonego mocą art. 128, par 3 KK.

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość to Partia ludzi prawych, dla których Państwo i Obywatele są najważniejsi. Udowodnili to, udowadniają i będą udowadniać. Dziękuje Bogu za taki rząd w Polsce. To wielka sprawa dla nas, że mamy tak Patriotyczny rząd Polski.

Gość gość
Obiektywnie powiem. Komune nienawidzi kapitalista kombinator z układami. Za czasów komuny może i propaganda trochę założona parasolka ale k... dzieci zbieramy butelki a za każdą dostały 50gr, za które można było kupić bułkę lub lizaka sporego. Już wtedy zaszczepiony młody człowiek do recyklingu i ekologii był na wyższym poziomie nic na zachodzie. Owszem wszystkiego brakowało ale praca za to była bo wszędzie były braki. Pracownik miał mieszkanie i żłobek czy przedszkole. Postęp technologiczny ludzie łączą że złym ustrojem a prawda jest taka, że dzisiaj ludzi biednych przybywa a zbieranie śmieci staje się norma a była hańba i wstyd kiedyś za komuny. Zmieniło się ale bogaty jest coraz bogatszy bo różnice są coraz większe.

Gość gość
Gosccc 23:02 Buahahahahaha. Od kiedy pajacu chcesz wprowadzić nakaz umiłowania konusa i jego świty? Jak widać zapędy rodem z kimowej Korei.

Gość Rose1668
Gosccc 23:02 Proszę bardzo. Zgłoś natychmiast, ze nie lubię PISU. Moze pisi minister i prokurator mnie zaaresztuje? Jest gdzies, ciemna maso, przepis nakazujący miłość do pisu? Nie ma? To cmoknij mnie w dupę. Dać ci adres?

Gość gość
Ok

Gość Gosccc
Rose 1668 23:42 - Nie tłumacz się. Zrobisz to niebawem. Kto szczyci się cyt. "walczę z nimi", nawołuje do udzielenia pomocy, itd, itp. Przy okazji pochwalisz się posiadanymi komputerami. Cyba tylko chodził i mruczał pod nosem to co ty piszesz na Forum. Nikt z PiS-u nie oczekuje od ciebie miłości, ale PiS dzisiaj to Rząd Najjaśniejszej Rzeczpospolitej i jej Prezydent. Nie oddając im szacunku dajesz wyraz pogardy Naszej Umiłowanej OJCZYŹNIE.

Gość Rose1668
Gosccc 23:45 Ale jak "nawołuje do udzielenia pomocy"?Komu? Że pan Piwopij chce udzielić pomocy rządowi? Jaja z nas sobie robisz?

Gość Rose1688
mam gdzieś ich gęby i dziwactwa. Dla mnie jest to partia, która sprowadzi na Polskę katastrofę polityczną i gospodarczą. Skrzyżowanie nacjonalizmu, klerykalizmu, populizmu i fanfaronady z totalnym brakiem poczucia odpowiedzialnosci musi się źle skończyć.

Gość Piwopij
By zrozumieć niebezpieczeństwo Pisu należy przypomnieć sobie jak rodził się faszyzm. Jak Hitler doszedł do władzy. W podobny sposób robi to Pis. A konsekwencje mogą być podobne. Już mamy próby manipulowania historią. Pierwszy z brzegu przykład, podczas szczytu NATO. To Macierewicz wszystko załatwił. Nie zdziwię się, gdy jeszcze za tej kadencji zostanie ogłoszony świętym. Aż dziw bierze, że Lecha jeszcze nie ma wśród świętych. Ale spokojnie, Jarek wszystko załatwi. Kolejnym ich ruchem będzie ogłoszenie 10 kwietnia, świętem narodowym. PIWOPIJ.

Gość Rose1668
No i jak ma teraz uwierzyć emeryt który dostał 2 zł podwyżki że nie ma pieniędzy w budżecie jak pieniądze widać że są? Albo taka pielęgniarka zarabiająca 2100 netto po 20 latach pracy? Nie wspomnę już o nauczycielu mianowanym

Gość Lola15gh
Popieram Cię autorko z calym szacunkiem, łączmy się:D nienawidzę ich przede wszystkim za to że oni nie mają pojęcia o realiach ekonomicznych, mąci im w tak pustych głowach, depcze demokrację i kłamie, dużo kłamie, ciągle kłamie. Taki odpowiednik żmii, szczeżui, po prostu wstyd.

Gość gość
" Nie jestem podatna na hipnozę pońcetplus, mieszkania plus, emeryturę plus i inne ich plusy więc nigdy nie będą mogli mnie kupić." x słusznie. żadne tam plusy nie odbiorą ci rozkoszy nienawidzenia kaczora, żadne tam miliardy rozkradzione przez mafie i cwaniaków które w tej chwili trafiają w postaci tych "plusów" do zwykłych ludzi nie odwiodą cię od twojej szlachetnej bo bezinteresownej nienawiści do kaczora. co tam dla ciebie znaczy najniższy od lat deficyt, najlepsze od lat wyniki spółek państwowych, nic to. to nic dla ciebie nie znaczy. ty jesteś gotowa wpędzić polskę i polaków w długi i biedę byle tylko ten kaczor nie rządził. niech sobie mafie kradną do woli, niech karuzele podatkowe się kręcą - ci którzy na nich korzystają będą ci opowiadać o "demokracji i konstytucji" a ty jak poszczuty, głupi burek będziesz sie na tego kaczora rzucać. trudno uwierzyć że ktoś może być tak głupi, a jednak.

Gość gość
PIS jako pierwsza partia dba o kraj,niesamowite ,podziwiam chociaż katoliczką nie jestem

Gość gość
a rose to chyba autoreczka,ślepa i głucha ,debili nie brakuje niestety

Gość gość
ale pewnie to ofiara lewackich mediów tak łatwo was zbajerować,dlatego ja tv nie oglądam ,wiem jak czytać lewackie gazety ,jedynie internet i niezależne żródła

Gość gość
tylko lola tutaj do tej pory popiera twoje schizy autorko ,lola popiera rose,dwie kretynki

Gość gość
Ja do nich nic nie mam. Kto widział partie idealną? Każda partia ma jakieś wpadki, afery i są jakieś czarne owce wszędzie. Idea może być idealna ale człowiek już nie. Jedno jest pewne, że trzeba walczyć z tymi co na tworzą narkotyki, bimber i prostytucje,ponieważ te aspekty, trzeba zrozumieć bo zniszczą nam kraj a pokolenia będą coraz gorsze nie lepsze ze względu perfidniej działalności o bezwzględnego sposobu bytu.

Gość gość
Dla mnie to połączenie polskiego odpowiednika NSDAP z katolickim odpowiednikiem ISIS.

Gość PiS to dno i pięć metrów mułu
Wszyscy popierający tutaj PiS to przydupasy pani Szydło haha. Najwidoczniej macie przez caly czas klapki na oczach, dalej im ufajcie bezmozgie zarzygane cielęta. Niewidzicie co oni robią? Nie wystarcza im pieniedzy na pięćset plus więc wszystko drożeje, zaczynając od leków a kończąc na artykułach spożywczych. Idioci, banda bezmozgich idiotow ktorzy tylko wierzą we wszystko co Jarek wam obieca. Wiecie co? Macie rację, dalej we wszystko wierzcie. Oni są gorsi niż faszyści. Tak bardzo gardzę Wami kochana Polska cebulo, gardzę całym sercem tym głupim krajem. A co do autorki wątku to rowniez się z tobą łącze. A gdybym spotkala kaczynskieo to przysięgam że podeszlaabym do niego i wbila kosę między żebra.

Gość gość
Gość 1:07- hahaha no to sie pograzyles idioto. Wlasnie dlatego ze czytasz Internet, wiesz jak czytac lewackie gazety a telewizję omijasz szerokim łukiem popelniasz wielki blad. Nie chcesz dopuscic do siebie jaka jest prawda, gdybyś oglądał tv myślę ze bys zmienil zdanie. Smiesza mnie argumenty tego zasranego ruchanego w dupę PiSu

Gość gość
A na co jestes podatna?Na okradanie cie z wlasnych pieniedzy,wyzysk i oszukiwanie?To ty masochistka wtedy jestes.

Gość gość
mylisz się ,to co ja wiem z moim sprawdzownych źródeł ukazuje się w tv kilka dni później albo wcale :-)

Gość gość
Ja ich jadę głównie za to, że to czego naobiecywali nie jest niestety realizowane. Popieram autorkę.

Gość gość
20.32 i nie muszę oglądać tv ,w necie jest wszystko ,programy tv tez:/ poza tym wystarczą mi artykuły lewaków,kto jaki ma charakter z piszących łatwo ocenić,jedno to samo zdarzenie neutralne przepuszczone przez kolejne umysły i przedstawione w konkretny sposób,więc rozpracowanie charakterku jest proste,jeśli lubisz schetynę to gratuluję :-) zidiocenia skoro lubisz wyzywać